ÅPNING: Montér Åsane. Foto: Montér
ÅPNING: Montér Åsane. Foto: Montér

Storstilt åpningsfest

Nylig åpnet Montér Åsane et toppmoderne byggevarehus i Haukås næringspark. For å markere åpningen av det nye byggevarehuset saget direktør for Proff og Montér i Optimera, Knud Holm, over en planke utenfor hovedinngangen.

Publisert Sist oppdatert

– Det er gledelig å se at så mange har tatt turen. Vi har lenge drømt om å åpne et byggevarehus på Åsane og nå er vi endelig i gang. Vi fortsetter åpningsfesten helt frem til 17. mars med knallgode tilbud, forteller Ole-Jørgen Mo, Regionsdirektør Vest i Optimera.

Alt på et sted

Byggingen av Montér Åsane startet i mai på en ti måls tomt i den nye næringsparken på Haukås. Næringsområdet er i sterk vekst med en ambisjon om å tilby alt på et sted. På tomten til Montér Åsane er det bygget et splitter nytt og moderne byggevarehus med et bredt utvalgt til både proff og privatkunder. Her finnes alt som kan tenkes innen trelast og byggevarer, samt en stor malingsavdeling. I tillegg har byggevarehuset et fukt- og temperaturstyrt listverksrom.

Byggevarehuset disponerer hele 4300 kvadratmeter, med en av Montér sine største gjennomkjøringshaller, hvor varene kan lastes under tak. Drive troughen har plass til 15 biler, hvor kundene effektivt og komfortabelt kan handle byggevarer hele året.

– Det er viktig for oss at kundene får en god handleopplevelse hele veien hos Montér. Vi har fått en stor Byggeservice-avdeling hvor kundene kan få hjelp med alt fra kalkulasjoner og beregninger, finansiering, hjemkjøring og håndverkerformidling. Her vil man få råd og veiledning til store og små prosjekter, sier Ole-Jørgen Mo.

Byggmesterfrokost

Fredag 16. mars inviterer Montér Åsane alle byggmestre i Bergen til en storstilt byggmesterfrokost med egg og bacon. Her vil det være mange gode tilbud og muligheter for å vinne en helikoptertur. Radioverten Erik Hanøy kommer innom for å snakke om hvordan du kan skape en bedre arbeidsdag og humorbonden Geir Styve sørger for at du får trimmet lattermusklene.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her