Skoringen åpner flaggskipbutikk

Skoringen åpner sin første signatur-butikk.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag neste uke åpner Skoringen en signatur-butikk i Kongens gate i Oslo sentrum. Butikken på 600 kvadratmeter blir skokjedens til nå største butikk og den første signatur-butikken. Den blir innredet i nordisk stil og med nytt shop-in-shop konsept med fokus på trendy sneakers.

Elite A/S, som i dag driver seks Skoringen-butikker i Oslo området, har lenge vært på utkikk etter lokalisering for en ny signatur-butikk i Oslo sentrum.

– Vi har funnet den helt perfekte plasseringen til den nye signatur-butikken, som er den første av sitt slag i Skoringen. Det er et helt nytt konsept vi lanserer, hvor vi blant annet har valgt en annen og mer nordisk innredningsstil i lyse trematerialer, og det er kaffe-lounge og en spesielt Skechers-avdeling. I tillegg er det en SNEAX shop-in-shop, hvor vi utelukkende presenterer trendy sneakers-modeller, som først og fremst er rettet mot de unge, forteller daglig leder hos Elite A/S, Christian Pietrosanto, og fortsetter:

– Vi er veldig spente, og vi tror at kundene vil ta godt imot det nye butikkonseptet vårt. Og med Thea Aileen Lindgård Heggi spissen for butikken er jeg overbevist om at kundene får førsteklasses service og veiledning.

SNEAX, som er navnet på den nye shop-in-shop i butikken, åpner i løpet av september måned og vil fortløpende presentere de nyeste sneakers-modellene fra motemerker og Skoringens egne Cult chunky sneakers.

 Til signatur-butikken har Skoringen valgt en nordisk innredningsstil i lyse trematerialer med kaffe-lounge og en Skechers-avdeling.
 Til signatur-butikken har Skoringen valgt en nordisk innredningsstil i lyse trematerialer med kaffe-lounge og en Skechers-avdeling.

Også butikksjefen og personalet i den nye signatur-butikken i Kongens gate ser frem til åpningsdagen.

– Vi gleder oss helt vilt til å åpne dørene og vise kundene vår flotte butikk. Personlig er det en stor ære for meg å få lov til å stå i spissen for en helt ny konsept-butikk, og jeg synes virkelig at Skoringen har truffet blink i forhold til stil, uttrykk og de produktene vi har på hyllene. Jeg er sikker på at det faller i smak hos kundene her i Oslo, forteller en begeistret butikksjef Thea Aileen Lindgård Hegg, som med fem års erfaring fra bransjen ikke legger skjul på ambisjonsnivået for butikken.

– Personalet mitt og jeg er alle dedikerte skohandlere, og vi vil gjøre alt vi kan for at kundene får den beste opplevelsen når de besøker oss. Skoringen er jo familiens foretrukne skobutikk, og det tror jeg henger sammen med vårt ufravikelige fokus på å gi alle kunder – barn, unge, voksne og eldre – en kompetent rådgivning og veiledning til å velge det helt riktige skoparet som dekker den enkelte kundes behov. Vi ser frem til å yte service til de mange kundene som vi forventer besøker oss her i butikken.

Butikken i Kongens gate blir Skoringens butikk nr. 83 i Norge og nr. 2 i Oslo sentrum.