Det nye varehuset ligger på Lomoen, hvor Vinstra handelspark er å finne. (Foto: Biltema)
Det nye varehuset ligger på Lomoen, hvor Vinstra handelspark er å finne. (Foto: Biltema)

Åpner Biltema nr. 65 i Norge

Biltema ekspanderer videre og åpner varehus nr. 65 i Norge på Vinstra.

Publisert Sist oppdatert

Varehuskjeden investerer sterkt i utbygging av nye bærekraftige konseptvarehus, der målet er å utvide til 100 varehus de neste 10 årene.

Lørdag 15. Juni åpner Biltema sitt nyeste varehus på Vinstra. Varehuset dekker et stort område i Gudbrandsdalen hvor kundene tidligere har måttet reise langt for å handle hos Biltema. Beliggenheten i handelssentrum gjør at varehuset er et naturlig stoppested for mange i og rundt området, skriver selskapet i en pressemelding.

Det nye varehuset holder til mellom Peer Gynt-senteret og det nye Coop-bygget på Lomoen, og vil være lett tilgjengelig for kunder som ønsker å utforske sortimentet eller ta en matbit i den nye cafeen.

– Endelig er det klart for åpning i Vinstra, samtidig feirer vi hele 65 varehus i Norge. Biltema ønsker å takke lokale politikere og Rune Støstad, som skal overvære åpningsseremonien og offisielt åpne varehuset førstkommende lørdag, sier Dag Bergby, daglig leder i Biltema Norge. Varehuset innvies med flyshow, gavekort til de 100 første kundene, gode åpningstilbud og kake.

– Dette er et konseptvarehus på hele 5.500 kvadratmeter med hele Biltemas sortiment på over 19.000 varelinjer med Biltema Cafe. Her venter vi lang kø, og ønsker alle velkommen til jubileumsåpning, sier Bergby.