Foto: Johnny Vaet Nordskog

Rusta nr. 30 åpner i Mosjøen

I morgen etablerer den svenske varehuskjeden Rusta sitt andre varehus på Helgeland, i Helgeland Handelsplass i Mosjøen.

Publisert

Varehuset blir nummer 30 for varehuskjeden på det norske markedet. I 2017 åpnet Rusta sitt første varehus på Helgeland. Det nye strekker seg over 2 200 kvadratmeter og blir arbeidsplass for 12 mosjøværinger.

En publikumsmagnet

Norgessjefen i Rusta Erlend Kramer og varehussjef Anders Eliassen ser lyst på morgendagens åpning og forventer at store folkemengder stiller opp.

– Vi ser svært positivt på etableringen, og føler oss trygge på at Rusta vil gi et løft til handelstilbudet i området. Rusta har vist seg å være en populær publikumsmagnet. Vi merker at etterspørselen etter produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet er stort. Tidligere har vi sett 300-400 mennesker i kø på åpningene. I morgen tror jeg det blir minst like bra trøkk, sier Erlend Kramer, norgessjef i Rusta.

Fortsetter veksten i Norge

I løpet av 2019 fortsetter Rusta å åpne nye varehus på det norske markedet med etableringer i Elverum, Kristiansund, Larvik, Volda og Fredrikstad i tillegg til morgendagens premiere i Mosjøen.

– Vi har fortsatte store ambisjoner for Rusta i Norge. I tillegg til at vi er på utkikk etter nye lokaler som passer våre krav, får vi også stadig henvendelser fra kunder som ønsker Rusta til sin kommune. Det er hyggelig med kunder som heier på oss, avslutter Kramer.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS