Clas Ohlson med Compact Store på Rykkinn Senter

Etter flere vellykkede åpninger i Bærum de siste årene, tetter Clas Ohlson hullet i Bærum Indre og åpner ny butikk på Rykkinn Senter.

Publisert

Butikken blir en Clas Ohlson Compact store og åpning er satt til ca. mars 2018, skriver kjeden i en pressemelding.

Butikken blir 352 kvadratmeter og får et opptaksområde på ca. 40 000.

– Vi har lenge ønsket å tette hullet i Bærum øst og har fulgt utviklingen til Rykkinn senter med stor interesse. Siden renoveringen i 2013 har senteret vært i god utvikling og vårt konsept passer godt inn i eksisterende butikkmiks. Nå trenger ikke kundene dra helt til Sandvika for et fullverdig tilbud, sier regionsjef i Clas Ohlson, Johan Singh i pressemeldingen.

Koseptet Clas Ohlson Compact Store er relativt nytt. Disse butikkene har mindre butikkflate, og satser stort på kundeservice og omnikanal.

– Vi har i dag en Compact Store i Lillestrøm, og ønsker å teste ut konseptet ytterligere. Med mindre butikkflate opplever vi at vi får bedre kontakt med kundene våre. I tillegg ser vi at kundene synes det er spennende med smidige løsninger for å bestille og kjøpe varer fra hele vår brede onlinesortiment rett til butikk, sier Singh.

Magnus Fredriksen fra Scala Retail Property er fornøyd med å ha fått Clas Ohlson med på laget.

– Vi er selvfølgelig veldig stolte over å få med et av Norges mest populære kjøpesenterkonsepter på laget til Rykkinn. Dette forsterker den positive utviklingen vi er i og gjør på mange måter butikkmixen vår komplett for ukentlig handel, sier Magnus Fredriksen

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS