F.v. Arne Reinertsen, Markus Berget, Øyvind Eidem, Knut Erik Sundsvold og Sverre Quale.
F.v. Arne Reinertsen, Markus Berget, Øyvind Eidem, Knut Erik Sundsvold og Sverre Quale.

Fire nye i ledergruppa til Bygger'n

- Vi har hatt en travel pandemi og brukt tiden blant annet til å få på plass komplementær og fremtidsrettet kompetanse som skal sørge for at Bygger’n lever opp til budskapet «du kan stole på fagfolk», sier Arne Reinertsen, adm. dir. i E.A. Smith.

Publisert

Markus Berget kom tidlig på året inn som ny markedsdirektør proff med en kombinasjon av praktisk erfaring fra tiden som prosjektleder i Caverion, og teknologi-kompetanse fra rollen som nordisk markedsdirektør i StreamBIM.

Roy Erik Reme
Roy Erik Reme

Øyvind Eidem tok i juni over som kjededirektør for Bygger’n og Hiba Hus. Øyvind har engasjement for markedsføring og en forståelse av kjededrift opparbeidet som partner i Rosenborg Reklame og markedssjef i Norgeshus.

Roy Erik Reme vil lede satsningen på byggesystemer under LSE-konseptet, og har med seg industriell ballast fra sin tid som adm. dir. i Nordic Door og produksjonsdirektør i Alloc.

I tillegg ønsker Bygger'n Knut Erik Sundsvold velkommen som regionsjef for hjemmemarkedet i Trondheim. Tross ung alder har han bransjeerfaring fra mange år som markedssjef i Gunnar T. Strøm, og tanker om hvordan fremtidens byggevarebransje vil se ut.

- Sammen med Sverre Quale er dette laget komplett og rigget med tung og bred kompetanse, samt en tidsriktig blanding av erfaring og innovasjon. Sammen skal vi gjøre en forskjell ved å hjelpe alle Bygger’n-butikkene til å lykkes i sine markeder, sier Reinertsen. (Pressemelding)