Byggmax' 31. butikk: Nordåsdalen i Bergen

Byggmax åpnet butikk nr 31

Byggevarekjeden Byggmax åpnet forrige uke nytt utsalg i Nordåsdalen i Bergen. Butikken blir lavprisaktørens 31. butikk i Norge.

Publisert

Seks personer er blitt ansatt på det nye byggevareutsalget.

- Vi har lenge ønsket å etablere en butikk i Bergen Rådal, og har nå funnet en god beliggenhet for Byggmax hvor mange mennesker passerer. Våre butikker i Bergen Åsane og Askøy går veldig bra, noe som gjør det føles flott å være i stand til å åpne i Rådal, sier Erik Viste Brannan, regionsjef i Byggmax.

Han mener at Nordåsdalen har en god beliggenhet, med en stor plass og mulighet til å etablere Byggmax-konseptet. Totalt er butikkflaten på ca 8.000 kvadratmeter hvor butikken og drive-in tar det meste av plassen. Visjonen er å tilby kundene god kvalitet, lav pris, der kundene kan gjøre en del av jobben selv for å holde kostnadene nede.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. De har et enkelt selvbetjeningskonsept hvor kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning i butikken reduseres og kundene sparer penger.

Byggmax kjøper inn varer i store kvanta, noe som skal komme kundene til gode.

- Vårt mål er alltid å være den billigste på alle produkter som vi selger og det er derfor vi gir alle våre kunder et prisløfte. Hvis du kjøper et produkt fra oss og deretter finne samme produkt til en lavere pris på en lokal byggevarehandel, vil vi refundere forskjellen pluss 10 prosent av mellomlegget, lover Magnus Agervald, direktør i Byggmax.

Powered by Labrador CMS