Montér Slemmestad vil bli omprofilert til Maxbo.
Montér Slemmestad vil bli omprofilert til Maxbo.

Løvenskiold Handel kjøper tre nye varehus

Løvenskiold Handel AS har inngått avtale med Bringo Sag & Høvleri AS om kjøp av deres byggevarehus på Slemmestad, Åmot og Rjukan.

Publisert

Maxbo har hatt varehus i Lillehammer sentrum siden 1995. Som byggevarehus har de historie helt tilbake til 1890, da E. Mengshoel startet opp på denne tomten. Siden den gang har utsalget hatt flere navn, før de ble en del av Maxbo-kjeden. Nå etablerer de seg på 3450 kvadratmeter i Blåswixvegen rett ved motorveien, ved siden av Swix-utsalget.

Tung proffstøtte

– Løvenskiold Handel ble valgt som ny eier med basis i Maxbos totale tilbud til varehusene med omfattende proffstøtte, samt tilgang til byggesystemer og byggeplasstjenester, sier Per Thorkild Heiss-Schøyen, styreleder i Bringo Sag & Høvleri.

Bringo Sag & Høvleri, Nesbyen ble etablert i 1948 og eies og ledes av Endre Bringo. Bedriften vil videreføre sin virksomhet med omfattende videreforedling av trelast for leveranser til byggevarehandelen i Sør Norge.

Meldt inn til Konkurransetilsynet

– Vi ser frem til å få tre nye varehus til Maxbo og Løvenskiold Handel, sier Thomas Støkken, administrerende direktør i Løvenskiold Handel.

Thomas Støkken: – Kjøpet vil styrke Maxbos posisjon som en ledende leverandør av byggevarer. (Foto: Maxbo)
Thomas Støkken: – Kjøpet vil styrke Maxbos posisjon som en ledende leverandør av byggevarer. (Foto: Maxbo)

– Dette vil bidra til at Maxbos posisjon som en ledende leverandør av byggevarer styrkes. Virksomheten i de overtatte varehusene vil videreføres i de samme lokalene, og de samme ansatte vil yte like god service og faglig rådgivning som i dag.

Avtalen ble meldt inn til Konkurransetilsynet fredag 29. mars.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS