Varaordfører Finn Olav Odde (t.v.) gratulerer varehussjef Atle Jektvik med gjenåpningen, som seg hør og bør med blomster. (Foto: Byggmakker Gipling/Renate Brønstad)

Byggmakker re-åpner på Ørland

Byggmakker re-åpner i dag sin butikk på Ørland.

Publisert

– Fosen er et viktig strategisk område for oss og vi gleder oss derfor til å vise frem en oppgradert butikk som blir 50 prosent større i areal. Dette betyr at vi nå også styrker salget mot forbrukerkundene gjennom å tilby maling- og varmeavdeling, sier Per Hangerhagen, adm.dir. i Byggmakker Gipling.

Utvidet for bredere kundemasse

For litt over ett år siden gikk butikken på Ørland fra Byggeriet til Byggmakker. Siden da har det vært jobbet aktivt med å oppgradere butikken i BM-drakt og ikke minst utvide for å nå ut til en bredere kundemasse.

Nybutikken sett i fugleperspektiv. (Foto: Byggmakker Gipling/Renate Brønstad)

– Denne re-åpningen er viktig for oss da vi er Fosens største byggevareleverandør, og derfor er vi tilstede i både Rissa, Bjugn og Ørland. Vi oppgraderte Byggmakker Rissa i 2018 og nå sto altså Byggmakker Ørland for tur.

19 avdelinger

Byggmakker Gipling har 19 avdelinger fra Tynset i sør og Mo i Rana i nord, med eget sentrallager i regionen. – Det å ha den beste logistikken er avgjørende for å lykkes inne byggevaremarkedet. Vi jobber for at våre kunder skal oppleve at vi er best på leveringsdyktighet, sier Hangerhagen.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS