Utstillingen er direkte knyttet til butikken i Drammen. (Foto: Grønt Punkt)
Utstillingen er direkte knyttet til butikken i Drammen. (Foto: Grønt Punkt)

Grønt Fokus inntar Drammen

Hagestue, drivhus og skyvedører presenteres nå hos Byggmax i Drammen ved at den ledende aktøren innenfor salg av hagestuer, uterom og drivhus, nå lanserer en utstilling direkte i tilknytning til butikken.

Publisert Sist oppdatert

Det fremgår av en pressemelding fra selskapet. Alle Byggmax-butikker i Norge har i en periode kunne tilby sine kunder produkter fra Grønt Fokus, men dette er den første butikken der selskapets produkter faktisk kan oppleves i en Byggmax-butikk. Grønt Fokus har i tillegg til denne nyåpnede utstillingen også butikker i Kristiansand, Oslo, Bergen og Sandnes, og er eid av Byggmax Group.

Økende interesse

Det er økende interesse for hagestuer, uterom, drivhus og skyvedører blant nordmenn og med etablering hos Byggmax i Drammen får Grønt Fokus en bedre fysisk tilstedeværelse i Drammens området. Byggmax er i dag etablert som et av Drammens distriktets ledende byggvarehus og har et konsept basert på at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og at lave priser gjør dette mulig.

Vekst i alle områder

– Grønt Fokus opplever vekst i alle områder av vår virksomhet og ved å være tilstede med både nettbutikk og fysiske butikker gjør vi det enklere for kundene å kjøpe våre produkter. Gjennom å etablere oss fysisk i Byggmax-varehuset i Drammen, gir vi publikum bedre mulighet til å kjenne og klemme på produktene, sier markedskoordinator Thore Fossheim i Grønt Fokus.

Et piloprosjekt

– For Byggmax gir dette oss et ytterligere og bedre tilbud til publikum innenfor hagestuer, drivhus, uterom og skyvedører. Vi har i dag et bredt tilbud innenfor bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling og ser på samarbeidet med Grønt Fokus som et pilotprosjekt der vi ønsker å gi våre kunder et enda bedre tilbud innenfor disse spennende produktgruppene, sier regionsjef Espen Nicolaisen i Byggmax.

Om Grønt Fokus

Grønt Fokus ble etablert i 1992 og har siden starten hatt som mål å hjelpe kunden med å oppgradere ute miljøet. Grønt Fokus henvender seg til gjør det selv kunden og har et bredt sortiment av varer som kundene enkelt kan montere selv. De viktigste delene av sortimentet er hagestuer, vinterhager og drivhus. I tillegg er også garderober, boder, leke hus og anneks blant sortimentet. Grønt Fokus inngår i Skånska Byggvaror som er ledende innenfor det samme markedssegmentet i Sverige. Skånska Byggvaror ble kjøpt av Byggmax Group i 2015.

Om Byggmax:

Byggmax ble startet i 1993 og har i dag 96 butikker i Sverige, 38 i Norge og 11 i Finland. Siden starten har forretningsideen til Byggmax vært at det skal være det beste og det billigste alternativet når kunden skal kjøpe bygningsmaterialer av god kvalitet. Byggmax har et såkalt drive-in system i alle sine varehus slik at kundene kan ta bilen med inn og laste på varene direkte. Dette gjør det enkelt og effektivt for kunden å handle, fremfor alt hva gjelder tyngre byggevarer. Byggmax ble notert på Stockholmsbørsen i juni 2010.