Bystasjonen investerer, og i tillegg skjer det rokeringer blant leietakerne.
Bystasjonen investerer, og i tillegg skjer det rokeringer blant leietakerne.

Bystasjonen satser

Bystasjonen i Sandnes sentrum bygger om og fornyer seg. Sport- og friluftskategorien styrkes.

Av Odd Henrik Vanebo

Senterleder Birte Wiinberg
Senterleder Birte Wiinberg

– Vi går en svært spennende høst og vinter i møte, men er trygg på at de valgene som nå blir gjort vil styrke senteret betraktelig og at man til sommeren 2021 har fått på plass enda flere spennende aktører. Det siste året har det skjedd mye på Bystasjonen, først med en ombygging av rulletrapper slik man fikk direkte adgang til parkeringshuset under bygget, opplyser senterleder Birte Wiinberg ved Bystasjonen & Tasta Senter til Retailmagasinet.

Vellykket Lager 157-etablering

Bystasjonen har økt tilgjengeligheten med flere trapper.
Bystasjonen har økt tilgjengeligheten med flere trapper.

– I slutten av november i fjor åpnet Lager 157 sin andre butikk i Norge, med fullt sortiment og en butikkflate på 2.000 kvadratmeter i andre etasje. Det har fungert bra med en slik butikk i Sandnes, og vi ser at det er et konsept som stadig flere får øynene opp for. Lager 157 selger basisklær for barn, herre og damer til rimelige priser, med svært gode kampanjer. De markedsfører seg ikke i de tradisjonelle mediene, men bruker nyhetsbrev, kundeklubb, Facebook og Instagram, sier Wiinberg.

Rokeringer i 1. etasje

– I september i år åpnet Eurosko ny flott butikk i 1.etasje. Nå starter også klargjøringen til Coop Extra-butikken, som får et areal på 1.200 kvadratmeter. De vil også ha egen søndagsåpen butikk, som blir første av sitt slag i Sandnes sentrum. Dette innebærer at også ARK og Match får nye butikklokaler i 1. etasje. Jordbærpikene avsluttet i Bystasjonen i september for å gjøre plass til flyttingen og nyetableringen.

– Etter fremdriftsplanen skal ARK og Match være flyttet og åpnet innen julehandelen starter, og Coop Extra skal være klar før påske 2021.

Hyggelige nyheter

– For oss er det også gledelige nyheter at anerkjente Hetland Sport flytter inn hos Bystasjonen. Hetland Sport er et sterkt varemerke i Sandnes, og dette vil styrke sport- og friluftskategorien hos Bystasjonen med da eksisterende Sport Outlet og Løplabbet og nå nye Hetland Sport. De skal ha opp mot 900 kvadratmeter.

I tillegg ser man også på nye konsepter til Bystasjonen, med blant annet streetfood som åpner før jul og en trafikkskole i 3. etasje, opplyser senterlederen til Retailmagasinet.

Powered by Labrador CMS