Kø da Europris City Løren åpnet torsdag morgen.

Ny Europris City på Løren

Europris åpnet torsdag sin Europris City-butikk nummer to på Løren i Oslo, men den første med dette by-konseptet med gatebeliggenhet i eget bygg.

Av Odd Henrik Vanebo

En fin butikk, fastslår informasjonsmedarbeider Harald Bråthen, som beskriver åpningsdagen:

– Mye folk og hard jobbing med å etterfylle varer. Løren er jo blitt en stor by!

Seher Kalayci, distriktssjef i Europris, bekrefter:

– Løren er en bydel i vekst, hvor vi avi kan tilføre et vareutvalg og tilbud som området ikke har fra før.

Kenneth Olsen, som er ansvarlig for bygulv i Selvaag Eiendom, opplyser til loren.no at utleier har lyttet til Løren-beboernes ønsker inn i arbeidet med å finne en ny leietaker til lokalet i Lørenveien. Han mener Europris er en god match, spesielt med tanke på kundenes ønsker og behov.

Løren har allerede en god miks av små og spennende butikker med god forankring i lokalmiljøet. At Europris nå flytter inn i gaten med sitt City-konsept er veldig positivt både for beboerne på Løren og for andre virksomheter i området. Det brede utvalget vil bidra til å skape et enda bedre totaltilbud på Løren, fremholder Olsen overfor loren.no.

Butikksjef på Løren er Rune Vålbekk gir tommelen opp for den nye butikken.

Europris City-konseptet

Et av de viktigste satsningsområdene for Europris nå er City-konseptet:

– Med Gunerius-butikken lanserte vi Europris City-konseptet med redusert vareutvalg og et langt mer åpent butikklokale enn vanlig i tradisjonelle Europris-butikker. På Løren er det redusert vareutvalg sammenlignet med Gunerius, men med større potensial for å utvide sortimentet ved behov fordi det er større lagringsmulighet her enn på Gunerius, opplyser Kalayci.

Erfaren butikksjef

Butikksjef på Løren er Rune Vålbekk, som har 13 medarbeidere i den nye butikken:

– Nå er det jo både julevarer og Black Friday-tilbud, og åpningstilbud, så her skulle det være noe for enhver smak, sier butikksjefen, som har en lang og omfattende karriere i kjeden. Han er såkalt ‘ekte’ Oslo-gutt – opprinnelig fra Breigata på Grønland – og med en 17-årig karriere i Europris både på Torshov og Carl Berner fra tidligere tider. Senere også fra Haugenstua – og sist på den første Europris City-butikken i Gunerius.

Powered by Labrador CMS