Sportsbutikken på Kongssenteret dobler arealet og lanserer servicekonsept og shop-in-shop.

Sportsbutikk går mot strømmen, dobler arealet

Dobbelt så store lokaler og et helt nytt servicekonsept skal gi Nye Sporten på Kongssenteret på Kongsvinger et løft som faghandel.

Publisert

Nye Sporten har inngått en avtale med Citycon om nye lokaler på Kongssenteret i Kongsvinger. De nye lokalene på 950 kvadratmeter åpner 16. april, og inneholder et nytt servicekonsept tidligere bare sett på enkelte pizzarestauranter.

– Vi vil være en sportsbutikk med opplevelse. Vi skal preppe ski og reparere sykler ute i butikken, slik at kundene kan både se og lære. Vi rendyrker faghandelen, og har enda bedre dialog med kundene, sier Per Arne Tollefsbøl, daglig leder i Nye Sporten.

Per Arne Tollefsbøl fra Nye Sporten og Lasse Ellingsen fra Kongssenteret er enige om å satse på sport og faghandel.

Nye Sporten ble etablert for 49 år siden i Kongsvinger, og Tollefsbøl tror fornying er en av nøklene til suksess.

– Service og reparasjon skal bli en del av kundeopplevelsen. Akkurat som en pizzabaker som snurrer deigen foran kundene, skal vi stolt vise frem den jobben vi tidligere har gjort på bakrommet, sier Tollefsbøl.

Nye Sporten flytter over i de gamle lokalene til Cubus i underetasjen på Kongssenteret. Butikken vil få ny inngang fra hovedgaten på Kongssenteret, og egen serviceinngang fra Strandpromenaden.

– Vi er veldige glade for at Nye Sporten fortsetter å satse på Kongssenteret. Det er ekstra gøy når vi har eiere og butikksjefer med ambisjoner for fremtiden, sier Lasse Ellingsen, senterleder i Citycon på Kongssenteret.

Barnevogner som shop-in-shop

Når Nye Sporten flytter inn i nye lokaler, åpner de samtidig et nytt shop-in-shop-konsept. I den nye butikken er det avsatt 80 kvadratmeter til Barnevognhuset Rudo. Her skal kundene få oppleve barnevogner og annet utstyr i et showroom, hvor de også kan bestille varene på nett. Nye Sporten skal stå for service og reparasjon av produktene fra Rudo.

– Dette er et konsept vi har tro på. Vi ønsker barnefamilier og andre velkommen til å oppleve våre produkter både fysisk og digitalt. Dette shop-in-shop-konseptet er helt nytt i Norge, og vi gleder oss til å se responsen, sier Roar Helgesen, daglig leder i Rudo.

– Vi tror samarbeidet med Nye Sporten vil sørge for at kundene får den oppfølgingen de har behov for, sier Helgesen.

Powered by Labrador CMS