Seks nye butikker åpner på Stopp Tune i Sarpsborg. Her fra Rusta-åpningen i går. F.v.: Tor Nickelsen, Stine Landgraff Torvaldsen, Kenny Baller, Daniella Mossberg, Alexander Bromnes og Mariza Olausson.

Stopp Tune oppgradert – med nye leietakere

Stopp Tune har brukt koronaperioden til å bygge om senteret.

Publisert

Resultatet er seks nye butikker og nytt inngangsparti. Utenfor senteret er det ny bensinstasjon, vaskehall og nye ladestasjoner for biler.

– Vi har gledet oss til å ta imot kundene i det nyoppussede senteret. Det har vært byggeaktivitet i en lengre periode, også under perioden med koronarestriksjoner. Nå er vi klare for å vise frem nytt senter og flere nye konsepter, sier Mariza Olausson, senterleder i Citycon på Stopp Tune.

Innenfor det nye inngangspartiet går man rett på KappAhl og Match som åpnet tidligere år. Rusta åpner i begynnelsen av juni og får egen inngang sammen med XXL. Christiania Belysning er allerede på plass, mens Apotek 1 åpner i juni eller juli. Da flytter Frisør 1 inn i nye lokaler.

– Sammen med butikkene som har vært på senteret en god stund, vil de nye konseptene gis oss en god butikkmiks som vil gjøre Stopp Tune mer attraktivt for kundene, sier Olausson.

Utenfor senteret finner kundene Uno X og Wash World, mens den nye ladestasjonen for elbiler åpner i løpet av juni.

– Nå får vi gode servicetilbud både inne og utenfor senteret. Det er bra, sier Olausson.

Mindre svenskehandel

Da myndighetene innførte koronarestriksjonene i samfunnet i mars, førte dette til at butikker måtte stenge og at kundene holdt seg hjemme. Over hele landet. På Stopp har ikke den negative effekten vært like stor.

– Vi har hatt et godt kundebesøk i april og mai. I stedet for å dra til Sverige for å handle, kommer mange til oss, sier Olausson.

Powered by Labrador CMS