Jarle Alværn og Stine Bjørdal er nye utleiesjefer i Citycon.
Jarle Alværn og Stine Bjørdal er nye utleiesjefer i Citycon.

Citycon henter nye utleiesjefer

Citycon styrker utleieteamet med Stine Bjørdal fra Colliers International og Jarle Alværn fra Abel Eiendomsforvaltning.

Publisert Sist oppdatert

Citycon eier 15 kjøpesentre i Norge, og forvalter ytterligere 10 kjøpesentre på vegne av andre eiere. Utleieteamet i Citycon har dialogen med butikker og andre aktører som ønsker å leie lokaler på kjøpesentrene.

– Citycon er en ledende eier og utvikler av kjøpesentre i Norden. Det er en inspirasjon. Jeg tar med meg erfaringen fra Colliers, og skal jobbe for at leietagere og kjøpesentre skal lykkes i fellesskap, sier Stine Bjørdal, leasing manager i Citycon.

Må forstå fremtidens retail

Handlevanene i Norge og Norden er i stadig endring. Den tidligere eiendomssjefen i Abel mener at Citycon er i en god posisjon til å forstå fremtidens retail.

– 170 millioner mennesker er hvert år innom sentrene våre over hele Norden. Det gir oss et godt grunnlag for å forstå forbrukertrender, som er avgjørende for å lykkes, sier Jarle Alværn, senior leasing manager i Citycon.

Anne Lene Falch er leder for utleieteamet i Citycon og er fornøyd med de to nye rekrutteringene.

– Stine og Jarle har erfaringen og innstillingen som skal til for å utvikle kjøpesentrene videre. Nå har vi blitt et knallgodt team av kloke hoder som skal skape suksess blant annet gjennom gode relasjoner til aktører i norsk retail, sier Anne Lene Falch, head of leasing i Citycon.