Carl Lescroart er ny adm. dir. i Coca-Cola European Partners Norge

Ny sjef for Coca Cola

Carl Lescroart overtar rollen som adm. dir. for Coca-Cola European Partners Norge, og ser frem til å slutte seg til det norske teamet før sommeren.

1. juni blir Carl Lescroart ny adm. dir. i Coca-Cola European Partners Norge. Carl kommer opprinnelig fra Belgia, og har en bred kommersiell erfaring fra Coca-Cola European Partners (CCEP). Her har han hatt ulike roller de siste åtte årene, og leder i dag den kommersielle avdelingen til CCEP Frankrike. Han har også tidligere ledet den franske salgsorganisasjonen, vært direktør for kalde drikker i Belgia/Luxemburg og hatt ansvaret som salgsdirektør i Belgia.

Før han begynte i CCEP jobbet Carl i Masterfoods og Sara Lee/ Douwe Egberts som direktør for internasjonal handel og kommersiell direktør for kaffe og te.

Selv vil Carl flytte med familien til Norge så fort det er mulig, og han ser frem til å lære mere om et marked som er litt spesielt i europeisk sammenheng.

– Jeg ser frem til å jobbe med et sterk norsk team i et marked som er utfordrende og spennende, og jeg håper og tror jeg kan bidra med min erfaring fra andre markeder, forteller Carl Lescroart.

– Vi gleder oss til å få Carl på plass i Norge, der han kommer til å spille en viktig rolle i dialogen med kundene våre i tiden som kommer. Med hans brede kommersielle erfaring og positive engasjement er vi sikker på at han vil bidra til å skape verdi for alle parter, sier Per Hynne, kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola European Partners Norge.

Powered by Labrador CMS