Erling Schjetne er ny sjef for Columbus Norge fra 1. mai.
Erling Schjetne er ny sjef for Columbus Norge fra 1. mai.

Han er den nye sjefen for Columbus

Columbus har utnevnt Erling Schjetne som administrerende direktør for sin norske virksomhet.

Publisert

Erling Schjetne blir ansvarlig for å sikre Columbus en god markedsposisjon innen forretningsdrevet digital transformasjon i Norge.

Erling Schjetne tar over etter Tor Arnstorp, som har besluttet å ta et steg tilbake for å jobbe mindre og etterhvert gå inn i pensjonisttilværelsen. Erling vil starte i sin nye rolle 1. mai.

Erling Schjetne skal fokusere på å sikre vekst i den norske virksomheten ved å fokusere på økt kundeverdi og kundetilfredshet gjennom digitalt lederskap, styrke kundetilfredsheten og å skape en enda mer attraktiv arbeidsplass for de ansatte.

– Erling Schjetne er en erfaren leder med lang og god erfaring i å bygge, vokse og lede en konsulentorganisasjon. Vi har et meget sterkt team i Norge, og med Erling “ved roret” er jeg overbevist om at vi vil oppnå vekst og bli en markedsleder innen digital transformasjon i Norge, sier CEO i Columbus, Thomas Honoré.

Erling Schjetne kommer fra stillingen som leder for Columbus’ commerce-virksomhet i Norge og Polen, og har en dokumentert track record i å vokse selskapets Commerce virksomhet i Norge de siste seks årene.

– Jeg er veldig begeistret og glad for å få denne muligheten. Columbus har et enormt potensial i det norske markedet. Med våre dyktige ansatte og deres unike kompetanse innen cloudbasert ERP og digital handel, gjør det oss veldig godt posisjonert for å ta en helhetlig tilnærming til våre kunders digitale transformasjonsreise. Og gjennom det hjelpe dem til å bli mer relevante, bedre i stand til å møte endringer i markedet, og gjøre våre kunder mer konkurransedyktige i en verden der kundeopplevelsen har blitt den viktigste konkurransefaktoren. Det vi har lært i den siste tiden er at digital handel og digitalisering er viktigere enn noensinne. Å bli utnevnt til å lede en så spennende vekstreise er noe jeg har hatt lyst til lenge. Jeg gleder meg virkelig til å brette opp ermene og komme i gang, sier Schjetne.

Schjetne startet i Columbus (tidligere iStone) i 2014 og bygget et sterkt team med mer enn 60+ commerce eksperter i Norge og Polen. Erling Schjetne har mer enn 25 års erfaring fra IT- og konsulentbransjen med leder- og salgsstillinger før Columbus og iStone i Bluestone, Software Innovation og Hands.

Powered by Labrador CMS