Butikksjef Ingunn Nilsgård og Siri Ertzås ved Coop Marked i Glåmos var stolte over å motta prisen.
Butikksjef Ingunn Nilsgård og Siri Ertzås ved Coop Marked i Glåmos var stolte over å motta prisen.

Kåret til landets beste Coop Marked

Stemningen stod i taket blant de ansatte hos Coop Marked Glåmos da butikken ble kåret både til årets butikk i kjeden.

Publisert

Hvert år kårer Coop Marked-kjeden den beste av de beste blant landets 187 butikker. Kriteriene favner alt fra kundeopplevelse, de ansatte prestasjoner, omsetningsutvikling og lønnsomhet. Vanligvis skjer kåringen under kjedens årlige butikksjefsamling, men i år foregikk det hele i koronavennlige former gjennom en tv-sending.

- Det er utrolig hyggelig å få en slik pris, den henger høyt og konkurransen er tøff. Jeg er stolt over gjengen min som står på hver dag. Målet vårt er å både være en god nærbutikk og sosialt samlingspunkt for bygda, og å yte god service til hyttefolket som er en viktig kundegruppe i helgene, sier butikksjef Ingunn Nilsgård.

Butikken satte omsetningsrekord i fjor med 11,1 millioner kroner, og har hatt 18% omsetningsvekst siden den ble oppgradert i 2018.

Fornøyde kunder

Butikken på Glåmos har blant annet utmerket seg gjennom å ha blant landets beste tilbakemeldinger fra kundene.

- Det er en bekreftelse på jobben som gjøres av Ingunn og resten av de ansatte, og ingenting betyr mer enn at kundene er fornøyde. Det er trivelig å handle på Glåmos. Vi i ledelsen i Coop Midt-Norge er veldig stolte over den herlige gjengen til Ingunn og den fantastiske innsatsen som legges ned, dette er virkelig fortjent, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Stor vekst i sommer

Alt tyder på at det også blir et godt 2020 for Nilsgård og de andre ansatte på Glåmos.

– Det har vært en fantastisk sommer, med 50% økning i juni, 30% i juli og 25% vekst i august. September ser også ut til å bli bra. Vi merker godt at folk har brukt hyttene sine mer i sommer enn i et normalår, og det vil nok fortsette utover høsten, sier butikksjefen.

Powered by Labrador CMS