Solid får ny eier

Etter intense forhandlinger har DK Company overtatt mesteparten av aktivitetene i CNS Group som ble slått konkurs forrige uke. Solid-kjeden har dermed fått ny eier.

Publisert Sist oppdatert

DK Company har flere ganger tidligere vist at de kan snu seg raskt når de får sjansen til å kjøpe opp virksomheter de har tro på. Tidligere i vinter kjøpte de Saint Tropez av IC Group, og nå investerer de i enda flere merker etter konkursen i CNS Group og morselskapet Conseptor. Nå er det først og fremst herremerkene Solid og Tailored Originals de vil sikre seg.

Konsernsjef Jens Poulsen uttaler i en pressemelding:

– CNS Group er dessverre i den situasjon at de har mistet en stor, tysk kunde, noe som førte til at selskapet ble erklært konkurs. Vi kjenner CNS Group som gode kolleger i bransjen og har stor respekt for det de har bygget opp. Vi er derfor glade for at vi i denne situasjonen kan gå inn og overta aktivitetene. Han fortsetter:

– DK Company har lenge hatt et ønske om å styrke vår satsing innenfor herresegmentet. For tiden jobber vi med 17 damemerker og tre herrenmerker: Matinique, Casual Friday og Blend. Vi ser overtakelsen av Solid og Tailored & Originals som en klar styrking av herresegmentet. Vi har stor respekt for de to merkene, som er bredt etablert i wholesale og med egne butikker i Danmark og Norge. DK Company overtar hele CNS Group, hvor hovedfokus vil være på de to herremerkene, som står for en omsetning på ca. 200 millioner kroner fordelt på wholesale og retail.