Konsernsjef i Ellos Group Hans Ohlsson – ‘utrolig glad’ for prisen. (Foto: Ellos Group)
Konsernsjef i Ellos Group Hans Ohlsson – ‘utrolig glad’ for prisen. (Foto: Ellos Group)

Ellos et av Sveriges mest veldrevne selskaper

Ellos Group har mottatt prisen "Best Managed Companies" for 2019, som deles ut av Deloitte i samarbeid med Nasdaq. Prisen deles ut for første gang i Sverige og går til tolv selskaper som utmerker seg når det gjelder strategisk orientering og operasjonell kapasitet.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er utrolig glade for å motta denne flotte prisen. Det er en bekreftelse på at det målrettede og harde arbeidet de siste årene har utviklet Ellos Group til en av Nordens ledende aktører innen e-handel for mote og boliginnredning, har gitt resultater. Suksessen kan forklares med vår sterke bedriftskultur, som preges av medarbeidernes engasjement for å bidra til bedre kundetilbud. Vi vil takke Deloitte for å ha tatt dette initiativet for å hylle svenske selskaper, sier Hans Ohlsson, konsernsjef i Ellos Group.

Tolv vellykkede svenske selskaper

– Vi er stolte over å gi oppmerksomhet til disse tolv svenske selskapene. De er alle svært vellykkede selskaper med en klar strategisk agenda og velfungerende interne prosesser, sier Therese Kjellberg, partner hos Deloitte og ansvarlig for best Managed Companies i Sverige.

– Det er mange veldrevne selskaper i Sverige, og det har vært spennende å komme i kontakt med noen av dem gjennom dette programmet. Vi er glade for å være med på å fremheve gode selskaper som er en så viktig del av svensk næringsliv, sier Håkan Sjögren, uavhengig jurymedlem og administrerende direktør og ansvarlig for notering på Nasdaq i Stockholm.

Best Managed Companies er en kvalitetspris som tildeles private svenske selskaper basert på kriterier som vurderer strategisk fokus, operasjonell kapasitet, bedriftskultur og økonomisk utvikling. Programmet ble grunnlagt av Deloitte i Canada i 1993 og er siden etablert i over 20 land rundt om i verden. Sveriges ‘Best Managed Companies’ ble lansert i 2018 av Deloitte i samarbeid med Nasdaq, og i år deles prisen ut for første gang. 20 selskaper har deltatt i søknadsprosessen og en uavhengig jury har valgt de tolv selskapene som oppfyller alle kvalitetskrav.

(Pressemelding)