Klare for åpning av ny Europris-butikk på Vestnes. Fra v.: Monica Helset, Aud Marie Bergdal, Eva Karin Fossheim Eide og Cecilie Støylen Hoff. Liggende foran: butikksjef Jarl Williksen.

Supertorsdag med to nyåpninger

Europris har i dag åpnet to nye butikker, én i Vestnes i Møre og Romsdal og den andre på Øksnevad på Klepp i Rogaland. Dette bringer selskapets omfattende nettverk av butikker opp i 261.

Publisert

Europris har åpnet tre butikker så langt i 2019. Det betyr at selskapet får et robust nett av nye butikker i år og fremover, med ytterligere tre nyåpninger før året er omme, altså til sammen seks nye i år.

"Norges sesongbutikk"

– Jeg er veldig spent på denne supertorsdagen, sier konsernsjef Pål Wibe. – Vi åpner to nye Europris-butikker, og sparker i gang den viktige vår-/sommersesongen med butikkene fylt med det kundene trenger til påskefeiringen. Med dette styrker vi vår posisjon som "Norges sesongbutikk".

Online shopping

Europris landsdekkende nettverk av 261 butikker dekker hvert eneste norske fylke. I 2018 lanserte selskapet også online shopping, noe som vil gjøre det mulig å utvide tilbudet av produkter som gir valuta for pengene, på tvers av kategorier.

Fysiske butikker hovedkanal

Men de fysiske butikkene vil fortsette å være Europris største kanal i overskuelig fremtid, konsernets vekststrategi forblir uendret og ekspansjon i rabattsalg vil fortsette gjennom både fysiske butikker og nettkanalen, forsikrer Europris i en børsmelding.

Klare for åpning på Øksnevad. Fra v.: ass. butikksjef Stefan Jønsson, butikksjef Silje Sviland Norland, Eilen Hofseth, Tine Gustavsen Berger, Anja Ravndal Gudmestad. Ikke tilstede Ida Amalie Birkeland Helmersen, Tobias Hillesvik, Enok Johan Eskeland Dahle og Vegard Flesjå (skoleelever, deltid og ringehjelp).

Powered by Labrador CMS