Leendert H. Venema er den nye toppsjefen i Extenda Retail.
Leendert H. Venema er den nye toppsjefen i Extenda Retail.

Ny toppsjef i Extenda Retail

Leendert H. Venema går fra toppstilling i Capgemini til samme posisjon i Extenda Retail.

Publisert Sist oppdatert

Extenda Retail har ansatt Leendert H. Venema som ny CEO. Han kommer fra stilling som CEO i Capgemini for Norden og Europa de siste ti årene.

Venema har svensk og nederlandsk bakgrunn og har tretti års erfaring fra ledelse i teknologisektoren. Her har han jobbet med digital transformasjon og utvikling av applikasjoner, noe som er nyttig å ta med seg inn i Extenda.

Håkan Valberg har vært midlertidig sjef i Extenda siden juni i fjor, og fortsetter som styremedlem i selskapet.

Påtroppende sjef Venema uttaler:

– Extenda Retail er perfekt posisjonert til å tilby retailere og deres kunder teknologi som lager en topp kundeopplevelse. Jeg er meget fornøyd med å begynne i selskapet en tidsalder med high-end teknologi, hvor service og erfaring er nøkkelen til suksess. Extenda Retail har 40 års retailerfaring, og all denne kunnskapen er bygget inn i selskapets programvareløsninger for å tilrettelegge for kundenes digitale transformasjon. (...) I den nye digitale tidsalderen er service i verdensklasse avgjørende. Evnen til å gjøre transaksjoner med enhver enhet og å ha riktig informasjon på alle enheter for å treffe intelligente beslutninger, driver behovet for omnikanal og mobilitet.