Power fant ‘det ultimate lokalet’ på ett plan i Fagernes kjøpesenter.

Fant det ulitmate lokalet – inn på Fagernes Kjøpesenter

Power Fagernes hadde behov for et nytt og mer effektivt lokale etter omsetningsøkning. Valget falt Fagernes Kjøpesenter

Av Odd Henrik Vanebo

Power Fagernes åpnet ny og stor butikk i ‘det ultimate lokalet’ på ett plan før påske. De er kjent for å ha god kundeservice, og daglig leder Tor Håvard Jordet forsikrer at de kommer til å opprettholde servicenivået i nye lokaler:

– Vi er på toppen når det gjelder kundetilfredshet blant Power-butikkene. Det er jo en fjær i hatten for vår del, og vi kommer til å fortsette å gjøre innsats for at kundene skal være fornøyde, sier han.

Smittevern på alvor

Åpningsdagen var det kø ut av butikken, med mange handlende som var ute etter gode tilbud. Det var eget personal til stede som passet på at folk brukte munnbind, holdt to meter avstand og overvåket antallet kunder i butikk til enhver tid, sier Jordet.

Fagernes ligger i Innlandet fylke, og er ikke rammet av samme nedstengning som Viken.

– Vi opplever at våre kunder tar smittevern på alvor, og vi og våre butikker gjør vårt for å legge til rette for en sikker handel for lokale og tilreisende kunder, sier senterleder Heidi Arnesen.

Samtidig er de glad for å kunne holde åpent i en av de viktigste handelsperiodene for hytteområdet Valdres.

To nyåpinger på kort tid

Fagernes Kjøpesenter har i løpet av mars åpnet både Zavanna og Power, og har med det tilnærmet fullt senter.

– Vi er stolte av å få med oss to nye leietakere på laget, og går nå en travel sommer i møte med en ny norsk supersommer, sier senterlederen.

Powered by Labrador CMS