Årets butikksjef fra Fargerike

Prisen Årets butikksjef gikk i år til Espen Stark i Fargerike Tromsø.

Publisert

Årets prisvinner har en bakgrunn som er sjelden for butikksjefer: Espen Stark er nemlig sivilingeniør av utdannelse og har tidligere jobbet med forskning. Men han valgte å vende tilbake til familiebedriften hvor han hadde sin første lørdagsjobb i 1980.

Stark vant blant annet for sine evner til kreative påfunn i butikken som knytter gode forhold til både kunder og ansatte. Blant annet har han samarbeidet med lokalavisen for en morsom liveserie kalt ”se maling tørke”, og satt i gang ”hjemmekonsultasjoner” i forbindelse med maling, gulv og tapet.

I et marked hvor det er svært sterk konkurranse fra byggevaren – og hvor mange har slitt med lønnsomheten – har butikken levert gode tall, både på topp- og bunnlinja. Og butikken er blant de høyeste i kjeden i verdi på handlekurven.

I nominasjonen het det blant annet: "Espen er tidlig ute med å skaffe seg ny kompetanse innenfor produkter og sender alle ansatte på kurs slik at de er faglig oppdaterte."

Espen ble kåret til 'Årets Fargeriker' i 2016 og butikken ble Årets butikk i kjeden i 2015.

Prisen Årets butikksjef deles ut av Virke, Impact, Markedsinfo og Retailmagasinet.

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Tidligere vinnere:

2012: Bente Danielsborg, Norli Kremmertorget, Elverum

2013: Anne Britt Blikshavn, Cubus Åkra, Karmøy

2014: Caroline Strand Bøe, Löplabbet, Strømmen Storsenter

2016: Bjørn André Brøtmet, Nille Klingenberg, Oslo

(2015 falt bort da prisen i fjor ble endret til å gjelde for inneværende år.)

Powered by Labrador CMS