Totalt spenner den nye flaggskipbutikkene seg over 5 etasjer og 4500 kvadratmeter. (Alle foto: Esben Johansen)

Åpnet flaggskipbutikk i fem etasjer

Flere hundre kunder hadde stilt seg i kø da H&M åpnet dørene i Karl Johans gate 14 i dag. I tillegg til flaggskipbutikken åpnet H&M sin aller første Home Concept Store i Norge.

Publisert

De første kundene var på plass i køen allerede onsdag kveld foran butikken som fører hele kjedens sortiment, inkludert sko, tilbehør, undertøy og kosmetikk.

Hundrevis i kø da butikken åpnet kl 11.

Båndklipping

Flere deltok i båndklippingen.

Marte Bratberg og Markus Bailey skapte god stemning i køen før båndet ble klippet av H&Ms landssjef Dirk Roennefahrt, H&Ms butikksjef Hilde Ljøkjel, managing director for H&M Home Anders Sjøblom og H&M Homes butikksjef Malin Carlstedt.

– Vi har gledet oss så mye til å åpne en helt ny flaggskipbutikk her i hjertet av Oslo, og det var gøy å oppleve den positive responsen fra folkemengden da vi klippet båndet. Jeg er så er stolt av alle våre medarbeidere som har gjort en helt fantastisk jobb med å få på plass butikken, sa Dirk Roennefahrt, adm. dir. i H&M for Norge og Island.

H&M-Redesign by Marte Krogh, Edda Gimnes og FWSS/Pearl Octopuss.Y ved Cathrine Børter svært godt mottatt.
 

Redesign

Det er selskapets sin aller første H&M HOME Concept Store i Norge. 

For å feire åpningen hadde H&M samarbeidet med de tre talentfulle norske designerne Marte Krogh, Edda Gimnes og Cathrine Børter, som har redesignet ulike H&M-plagg og tilbehør, og lagt til sin signatur. Plaggene ble godt mottatt, og flere av artiklene ble utsolgt på kort tid.

Home Concept Store

I Home Concept Store tilbys interiør, småmøbler, belysning, friske blomster og samarbeid med eksterne merkevarer. Totalt spenner butikkene over fem etasjer og hele 4.500 kvm.

Powered by Labrador CMS