Fra Block Watne til Optimera

Stene Bergsløkken (48) er ansatt som direktør for Optimera Byggsystemer.

Publisert
Stillingen innebærer ansvaret for Optimeras produksjon på Stangeland, Askøy og Andebu og stillingen inngår i Optimeras ledergruppe, skriver Optimera i en pressemelding.

Bergsløkken kommer fra stillingen som regiondirektør og medlem av ledergruppen i Block Watne. Han tiltrådte stillingen i Optimera AS 1. august i år.

I Optimera Byggsystemer vil han lede arbeidet med å videreutvikle Optimeras tilbud av konstruksjonspakker, bygningselementer og tekniske tjenester overfor proffmarkedet.

– Virksomheten i Optimera Byggsystemer skal bidra til bedre kvalitet, enda mer rasjonell drift og kortere byggetid for byggmestre, entreprenører og håndverkere. Dette er viktig både for lønnsomhet, byggekvalitet, omløpstid på kapital og for miljøet gjennom redusert avfall. Jeg ser frem til å jobbe med dette i en så stor virksomhet som Optimera, sier Bergsløkken, ifølge pressemeldingen.

De siste syv årene har han jobbet i Block Watne. I fem år var han distriktssjef for Romerike – en operativ enhet med ca. 50 ansatte hvor han hadde lederansvar for fra alt fra kjøp av tomter, utvikling av disse, boligproduksjon, levering og reklamasjonshåndtering.

De siste to årene var han regiondirektør ved hovedkontoret.