– Det er mange som vil prøve noe nytt, og dette er derfor en perfekt gavebutikk, sier Anders Amundsen, franchisetaker for utsalget på Gulskogen.

– En perfekt gavebutikk

Gulating vokser stadig og har blant annet utsalg på Gulskogen Storsenter i Drammen.

Publisert

– Det er mange som vil prøve noe nytt, og dette er derfor en perfekt gavebutikk, sier Anders Amundsen, franchisetaker for utsalget på Gulskogen.

Mye av det han kan by på har lokal tilknytning. Det finnes i dag hele seks bryggerier i Drammen, så her er det mye å velge i. De har over 400 ølsorter i butikken. Han driver butikken på franchisebasis, og er en del av en kjede som de senere årene har vokst seg til 30 butikker og fem-seks puber.

– Det var viktig for oss å etablere oss her i senteret, for her er det bra trafikk jevnt over hele tiden, så potensialet er stort. Vi åpnet i mars i år, og har levert det vi budsjetterte med. Vi har også fått en fin plassering her rett ved inngangen, legger han til.

– Ved å være på senteret er man garantert godt besøk hele året. Mange som kommer innom er nysgjerrige og vil gjerne prøve noe nytt. Og nye sorter kommer inn hele tiden. Derfor er dette også en perfekt gavebutikk, reklamerer han.

Lokale varianter

Når vi spør ham om noen av de lokale typene, trekker han raskt frem deres egen Rødgate red ale. Navnet henspeiler på gaten der eventyret Strømsgodset i sin tid startet. Holmennokken pale ale er en annen han nevner, oppkalt etter en liten øy midt ute i Drammenselven. Gulskogen pale ale er også rimelig lokal.

– Nå er dessuten vår julekalender allerede kommet. Den blir populær, sier han bestemt.

Nyhetene om at den var på plass ble lagt ut på sosiale medier, og tre dager senere hadde nyheten nådd 250.000 mennesker. Hele 5.500 av disse hadde alt vært inne og kommentert.

– Dette er et godt eksempel på samarbeid, da dette også har gitt Gulskogen Shoppingsenter flere følgere, påpeker Anders Amundsen.

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS