Mange velger Sondre Gottormsens kasse for å oppleve litt av hans positive energi. (Foto: NorgesGruppen)
Mange velger Sondre Gottormsens kasse for å oppleve litt av hans positive energi. (Foto: NorgesGruppen)

Han er landets hyggeligste kassamann

Sondre Gottormsen på EUROSPAR Tomasjord er stemt fram blant 18 nominerte til den gjeve prisen ‘Norges hyggeligste kassamann’.

Publisert Sist oppdatert

Da Sondre Gottormsen begynte å jobbe på EUROSPAR Tomasjord var han 19 år, det er ti år siden nå og i løpet av de ti årene har både kunder, sjefer og medarbeidere blitt svært glad i ham.

– Det forbauser meg på ingen måte at Sondre er kåret til Norges hyggeligste kassamann, han er helt unik, forteller butikksjef Freddy Svendsen.

Stemt fram av folket

Det er ukebladet Hjemmet som har satt i gang kåringen av landets hyggeligste kassemedarbeider. Før jul spurte de leserne sine hvem de mente fortjener den gjeve tittelen og det kom inn over 2600 svar.

Ukebladets redaksjon plukket ut 18 finalister, én fra hvert fylke, og deretter har folk kunnet stemme på sin favorittkandidat.

– Sondre pekte seg ut som en sterk kandidat helt fra begynnelsen av konkurransen, forteller redaksjonssjef i Hjemmet, Ole Martin Bjørklid.

Overrasket på jobben

Han og Hjemmet-redaktør Anne Vestad reiste opp til Tromsø og overrakte premien personlig til en svært overrasket Sondre Gottormsen.

– Dette var veldig hyggelig, utbrøt en tydelig overrasket Gottormsen da han fikk overrakt blomster, sjekker og en handlevogn fylt med mat.

EUROSPAR Tomasjord ga en sjekk på 10 000 kroner, det mener butikksjef Freddy Svendsen er meget fortjent.

Hjelpen aldri langt unna

– Han har en utrolig kontakt med kundene og tør å spørre om de har det bra. Hjelpen hans er aldri langt unna. Kommer en kunde med en frukt eller grønnsak som ser litt shabby ut, går han og bytter den. I tillegg skryter han av kundene. Mange velger hans kasse for å få litt av hans positive energi. Han står på, og Sondre har alltid service som sitt høyeste mål i sin arbeidsdag, forteller han.

(Pressemelding)