NY STYREFORMANN: Helge Onsum er ny på Oculos-laget. Foto: Stig Atle Bakke
NY STYREFORMANN: Helge Onsum er ny på Oculos-laget. Foto: Stig Atle Bakke

Helge Onsum går til Oculos

Tidligere Aegis-topp Helge Onsum blir arbeidende styreformann i Oculos.

Publisert

Onsum er kjent for å ha bygget Aegis Media Norge til et av de største kommunikasjonshusene i Norge og Norden. Nå er han blitt en del av Oculos-laget.

– Dette blir en spennende utfordring. Jeg får inn som styreformann og vil bruke deler av min tid fremover på ulike prosjekter for Oculos.Byrået er en solid aktør i markedet og har fin vekst og gode økonomiske resultater, sier Onsum.

Oculos er et av de toneangivende byråene innen digital markedsføring i Norden og fokuserer på kundedialog og digital kommunikasjon med hovedfokus på konseptutvikling, teknologi, drift av kundedatabaser og lojalitetsprogram. Blant kundene finner man Plantasjen, G-Sport og Jernia.

– De fleste bedrifter opplever et stadig raskere skifte i rammebetingelser og økt kompleksitet. Kjøpsbeslutningene er på ingen måte lineære, men mer dynamiske enn noen gang, sier Onsum.

Nylig etablerte Oculos seg også i Stockholm med to ansatte. Ved hovedkontoret i Oslo er det 30 ansatte.

– En viktig oppgave for meg i Oculos blir videre strategisk posisjonering og vekst. Det kan skje via oppstart av nye enheter, partnerskap eller potensielle oppkjøp innenfor eksisterende og nye kompetanseområder, sier den nye styrelderen.

Oculos omsatte for om lag 40 millioner kroner i 2013.