FORNØYD: Roy Tuhus i Infratek er godt fornølyd med Hennes & Mauritz-avtalen. Foto: Privat
FORNØYD: Roy Tuhus i Infratek er godt fornølyd med Hennes & Mauritz-avtalen. Foto: Privat

Hennes & Mauritz valgte Infratek

Etter hvert som Hennes & Mauritz åpner nye eller bygger om sine eksisterende butikker, vil kjeden utstyre dem med varesikring og kundetelling fra Infratek.

Publisert

– Hennes & Mauritz (HM) ba de største produsentene i verden om tilbud, og vi er derfor svært stolte over at de valgte løsningene som vi leverer i samarbeid med vår partner Nedap. Kjeden har gjort sitt valg basert på blant annet fremtidsrettethet, kvalitet og leveringsdyktighet, noe vi anser som en bekreftelse på at de er fornøyde med den jobben vi har utført tidligere, sier nordisk direktør for produktledelse og forretningsutvikling i Infratek Sikkerhet, Roy Tuhus.

Avtalen omfatter kjøp av fremtidsrettede varesikringsløsninger basert på RF-teknologi. Avtalen inkluderer også løsninger for kundetelling, samt muligheter for oppgradering til RFID.

– Den flerårige kontrakten omfatter den globale forsyning og installasjon av RFID-klart EAS-utstyr og alarmer til nye og rehabiliterte butikker, heter det i en pressemelding.

Der opplyses det også at den valgte EAS-løsningen, som nå implementeres i kjedens butikker, gjør det mulig å oppgradere til RFID-teknologi i fremtiden. Dette kan skje uten behov for store investeringer i maskinvare. Løsningene de kan få tilgang på, vil gi full kontroll over produkter fra ankomst til de forlater butikken.

– RFID sørger for full kontroll over logistikk, lager og inventar, samt raskere varetelling og rask informasjon om tilgjengelighet og plassering av produkter i butikk, opplyser Infratek, og fortsetter:

– Elektronisk varesikring tas ett skritt videre ved å generere mer spesifikke kundedata. Disse forteller hvilke varer og elementer i butikken som genererer mest trafikk, hvilke som tiltrekker mest interesse og hvilke som selger raskest. På denne måten blir det enklere å håndtere inventar, og de ansattes tid frigjøres ved at tidkrevende oppgaver som merking av produkter kan gjøres tidligere i verdikjeden. Dermed kan man ha større fokus på kundene.

HM vil få support av Infratek både i butikk og online gjennom en integrert skybasert metode for sikkerhet og forebygging av tap.