TIL VESTLANDET: Humac åpner butikk i Åsane storsenter og skal tilby bergensere Apple-produkter. Foto: Colourbox
TIL VESTLANDET: Humac åpner butikk i Åsane storsenter og skal tilby bergensere Apple-produkter. Foto: Colourbox

Humac til Åsane storsenter

Humac åpner sin første butikk utenfor Østlandet på Åsane storsenter.

Publisert

15. november åpner Skandinavias største Apple-forhandler, Humac, sin syvende butikk i Norge på Åsane Storsenter. Humac Norges Apple Premium Reseller åpner butikk i Foto Knudsen sine gamle lokaler. Butikken spesialiserer seg på Apple-produkter og tilbehør til disse.

– Et viktig tilskudd for en by som Bergen og en fremtidsrettet satsning for senteret, sier Center Manager Nina Schanche Nilsen.

Humac-butikken er designet av Apple og en destinasjon som er tilrettelagt for den gode handleopplevelsen. Her vil Apple-sertifiserte butikkansatte tilby bergenserne Apple-produkter, programvarer og tilbehør, forklarer Nilsen.

– Vi har jaktet på lokaler i Bergen siden september i fjor. Humac er gode på kunnskap, kvalitet og service. Vi er god på det vi selger og spesialiserer oss på Apples produkter deriblant servere, printere, programvare, Mac, Ipad, Iphone osv. Men vi har også en rekke produkter som er kompatible med Apples produkter, samt tilbehør fra blant annet Bang Olufsen og Sennheiser, sa direktør i Humac Norge, Bård Kvamme, til Åsane Tidende.

I midten av måneden åpner selskapet landets syvende Apple Premium Reseller-butikk og den første utenfor Østlandet. Humac er Skandinavias største Apple-forhandler og har eksistert siden 2006 etter en fusjon mellom det islandske selskapet Öflund ApS og norske Office Line.