Jernia fortsetter veksten

I midten av juni åpner en ny Jernia-butikk på Granstunet i hjertet av Hadeland. Denne har vært etterspurt i nærmiljøet.

Publisert Sist oppdatert
- Vi har mottatt mange henvendelser rundt etablering på Gran. Nå er vi her og vi gleder oss til å åpne dørene og ta imot kundene, sier kjededirektør Britt Aas Fidjestøl i Jernia.

Stor interesse


Jernia satser for tiden stort med nye butikker og konsepter.

– Vi ønsker å bidra til at folk på Gran lykkes med oppgaver i hjemmet, enten de skal vaske ute, male, bake, grille, klippe plen, koke eller steke. Våre erfarne og kompetente ansatte har derfor stort fokus på å gi kundene de rette rådene med hensyn til valg av produkter og løsninger, sier Fidjestøl.

- Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger rundt etableringen, og kan bekrefte at de er etterspurt, sier senterleder Bjørg Lomsdalen Næss ved Granstunet, som mener Jernia gir kjøpesenteret en ekstra dimensjon gjennom sitt spekter av produkter og tilbud.

- Vi ønsker dem hjertelig velkommen, og gleder oss stort til åpningen.

Egne laug


De siste syv månedene har Jernia knyttet til seg lidenskapelige personer stemt frem av befolkningen. Disse danner Hjemmekokklauget og Hjemmefikserne. Hjemmekokklauget var først ut, og baserer seg på et samarbeid med Eyvind Hellstrøm. Nylig ble Hjemmefikserne presentert, med Sigurd Sollien i spissen. Begge laugene skal dele gode tips og råd med Jernias kunder, samt teste og anbefale produkter til folket. Erfaringene får kundene hos Jernia Granstunet nyte godt av.

– Vi har alltid vært kjent for kvalitetsprodukter og solid fagkunnskap. Dette har vi merket på Gran både i forhold til etterspørsel av butikk og antallet søkere til de forskjellige stillingene. Vi har satt sammen et lag med bred erfaring og høy kompetanse som er klare til å ta i mot kundene, sier Guro Bjørklund (bildet), ansvarlig regionsleder i Jernia.