Det er til sammen 60 Caffeine Roasters i Estland, Latvia og Litauen som Reitan Convenience nå overtar.
Det er til sammen 60 Caffeine Roasters i Estland, Latvia og Litauen som Reitan Convenience nå overtar.

Godkjenner Reitans oppkjøp i Baltikum

Fredag ble det klart at litauiske konkurransemyndigheter har godkjent oppkjøpet av kaffekjeden Caffeine Roasters. Dermed er alle formaliteter i orden og Reitan Convenience vil overta til sammen 60 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen.

Publisert

Oppkjøpet er et viktig ledd i Reitan Convenience sin strategi om å bli størst på convenience i Europa.

Ledende kaffekjede

– Alle formaliteter nå er i orden, og vi ser frem til å starte arbeidet med å videreutvikle Caffeine Roasters solide posisjon i Baltikum. Caffeine Roasters er en av de sterkeste merkevarene for kaffebarer i Baltikum, og de er kjent for sin kvalitetskaffe og gode service, sier adm.dir. i Reitan Convenience Johannes Sangnes.

Caffeine Roasters ble etablert i 2007 i Vilnius hvor også selskapets hovedkontor ligger. Kjeden har til sammen 60 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen. Dette gjør Caffeine Roasters til den største kaffekjeden med et av de sterkeste merkenavnene i Baltikum.

Reitan Convenience har med sine 531 butikker allerede en betydelig tilstedeværelse i Baltikum gjennom kjedene Narvesen, R-kiosk og Lietuvos Spauda.

‘Størst på convenience i Europa’

– Oppkjøpet er et naturlig skritt videre for oss med vår sterke tilstedeværelse i Baltikum, og en bekreftelse på vår visjon om å bli størst på convenience i Europa, sier Sangnes.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS