Shane Zhengming Ma, Jesper Spies og Geir Jacobsen. (Foto: Reitangruppen)

Dette er Årets Kjøpmenn 2017

Shane Zhengming Ma fra Oslo, Jesper Spies fra Haugesund og Geir Jacobsen fra Bodø ble onsdag kåret til Årets Kjøpmann i henholdsvis 7-Eleven i By, 7-eleven Bensinstasjoner og i Narvesen.

Publisert

Prisen henger høyt, og er et bevis på at kjøpmennene har levert svært gode resultater, skriver Reitangruppen i en pressemelding.

Hver januar inviterer Reitan Convenience til Riksmøte, der kjøpmenn, medarbeidere, eiere og leverandører i 7-Eleven, Narvesen og det nye konseptet Northland samles for å oppsummere året som har gått og for å se inn i 2018. Aller mest spenning er det imidlertid knyttet til kåringen av Årets Kjøpmann.

Det er en stor glede å få dele ut prisen for Årets Kjøpmann. Vinnerne jobber godt med verdiene våre hver eneste dag, og setter alltid kunden først, sier Mariette Kristenson, administrerende direktør i Reitan Convenience Norge.

Det er sterk konkurranse, og det er mange kjøpmenn som vurderes til kjedens mest prestisjetunge utmerkelse. Noen fellestrekk går imidlertid igjen blant årets tre vinnere. De er gode ledere, har levert sterke resultater og de jobber utefra en holdning om at kunden er vår øverste sjef, skriver Reitangruppen.

Vinnerne er gode ledere og skaper dyktige, sammensveisede team som igjen leverer sterke resultater og gode kundeopplevelser. De er også gode på mat, drikke, kaffe og bakeri – og de lykkes med å friste kundene til å handle, forteller Kristenson.

Dette er juryens begrunnelser:

Årets Kjøpmann 7-Eleven i by:
Shane Zhengming Ma, Holtegata, Oslo

«Shane Zhengming Ma er en flott ambassadør for merkevaren, en god leder og en god kollega. De gode resultatene skapes fordi Kjøpmannen er offensiv og evner å utnytte butikkens og lokalmarkedets potensiale til det fulle. Suksessen skapes ved å være relevante for kundene i hele åpningstiden og han lykkes til de grader med å få mye ut av et lite areal. Butikken kjennetegnes av stort engasjement, og store salgstall på viktige varer og kampanjer. I løpet av få år har han tatt steget fra Talent til «Superkjøpmann».»

Årets Kjøpmann 7-Eleven Bensinstasjon:
Jesper Spies, Karmsundgaten, Haugesund

«Jesper Spies gir av seg selv både til vår øverste sjef, sine ansatte, distriktet og kjeden. Han har lang fartstid i Reitan Convenience med gode resultater. Kjøpmannen er en LEDER med store bokstaver, som både ser og bryr seg om hver enkelt medarbeider. Våre verdier ligger til grunn for alle beslutninger som tas, og det er skapt et miljø hvor samarbeid er nøkkelen til butikkens fremgang. Stasjonen er alltid strøken, og har en atmosfære som inviterer kundene inn. Stasjonen har jobbet målrettet i flere år, da det ble tatt en beslutning om å vokse fremfor å «dø». Den beslutningen har gitt suksess.»

Årets Kjøpmann Narvesen:
Geir Jacobsen, Bodø Lufthavn

«Geir Jacobsen har levert gode resultater igjennom flere tiår. Med sitt lederskap har han skapt et svært godt team der selgerne trives, noe som vises ved at flere av selgerne har vært med like lenge som Kjøpmannen selv. På Narvesen Bodø Lufthavn jobber Kjøpmann og de ansatte sammen mot et felles mål. Kjøpmannen har gjort en formidabel jobb med sitt fokus på mat og drikke. På sosiale medier sier kundene at det er begeistret for ekstremt god service, og i en kundeundersøkelse utført av utleier hadde butikken landets mest fornøyde kunder.»

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Powered by Labrador CMS