Fargerike Malern i Mysen ble kåret til «Årets Butikk» 2019.
Fargerike Malern i Mysen ble kåret til «Årets Butikk» 2019.

Fargerike premierte sine beste

Fargerike kjeden vet å sette pris på dyktige ledere og medarbeidere i de 101 Fargerike butikkene rundt om i Norge. Det gjør de gjennom Fargerike Awards som gir ledere og medarbeidere fortjent hyllest og premiering for spesielt god innsats gjennom året som gikk. Leverandørene fikk også sin velfortjente oppmerksomhet denne helgen.

Publisert

Det skriver kjeden i en pressemelding. Kjedetreffet til Fargerike ble avholdt på Gardermoen. Her ble fem ulike Fargerike Awards for 2019 delt ut under festkvelden og det med 370 feststemte deltakere som publikum. For Fargerike kjeden er dette med på å bygge en kultur som gir rom for å snakke om ulike former for gode prestasjoner. Det synliggjør også de mange tiltak i butikkene som er med på å forme de beste kundemøtene og resultatene i faghandelen. Det gir stolthet, motivasjon og inspirasjon til både ledere og medarbeidere.

Leverandørmesse – en viktig møteplass

Fargerikes leverandører var selvsagt med på både festkveld og utdeling av Fargerike Awards. Til scenen ble leverandør John O. Borge AS ropt opp og mottok prisen for «Årets leverandør» 2019.

Det ble også arrangert en stor leverandørmesse søndag 2. februar i forbindelse med kjedetreffet. En møteplass for butikker og leverandører for både produktnyheter, kunnskap og opplæring, fokus på kommende eksteriørsesong og selvsagt gode messetilbud. På Fargerikes leverandørmesse var det 40 stander med leverandører innenfor tapet, interiør, gardin, solskjerming, maling, verktøy, tepper og gulv.

Flere spennende nyheter og produktpresentasjoner fra de store leverandørene samt flere helt nye leverandører som viste seg frem på messen. Her var det også inspirerende stander, hvor leverandører som Tarkett og Borge denne gangen hadde samarbeidet om en felles stand. En tapetleverandør og en leverandør av gulvprodukter er jo en super kombinasjon.

Vinnerne av Fargerike Awards

«Årets Butikk» 2019: Fargerike Malern i Mysen.

Fargerike Malern på Mysen er nærmest som en institusjon å regne i sitt lokale marked. Butikken har et så godt renommé blant sine kunder, at flere kommer langveis fra. De er tett på sine kunder og sette deres behov og ønsker fremst. De kan også tilby sine kunder interiør konsulent og håndverkere for de som ønsker mest mulig av jobben utført.

«Årets Beste Praksis» 2019: Fargerike Kongsberg

I et utfordrende marked har eier og daglig leder, Ingar Råmunddal og hans medarbeidere i Fargerike Kongsberg gjennom 2019 vist en sterk innsatsvilje og endringsvilje for å snu et negativt resultat til et positivt resultat. Det lover godt for lokalmiljøet og arbeidsplasser at de har gjort mange inspirerende tiltak. Alle i butikk-teamet vet at fornøyde kunder er det aller viktigste, og de legger ned mye trening og personlig sjel slik at hver eneste kunde skal få den aller beste kundeopplevelsen når de skal pusse opp sine hjem og hytter.

«Årets Fargeriker» 2019: Børre Aanonsen fra Fargerike Arendal

Eier og leder av Fargerike Arendal ble overrakt prisen ved blant annet alltid å sette sine medarbeidere først. Børre har vært med på å fargelegge Arendal i mange år. Han sørger for engasjement og kunnskap hos enhver medarbeider og det gir gode resultater og flotte kundemøter.

Maria Midthassel
Maria Midthassel
Andrius Haukeland
Andrius Haukeland

«Årets Medarbeider» 2019: Maria Midthassel fra Fargerike Malerbua i Farsund og Andrius Haukeland fra Fargerike Os.

Begge disse medarbeiderne ble nominert av sine butikkledere. De anerkjennes for et stort engasjement i sine jobber, dedikasjon i kundemøter og ønske om å utvikle seg selv og butikken.

Fargerike-kjeden

Fargerike som er en del av Malorama konsernet, er Norges største faghandelskjede og har 101 butikker lokalisert over hele landet. Fargerike tilbyr et bredt utvalg maling-, tapet-, gulv-, og interiørprodukter for alle som ønsker å skape en personlig atmosfære i hjemmet. Fargerike utfører også oppussingsjobben gjennom malere og gulvleggere. Fargerikes egne interiørkonsulenter presenterer forslag til løsning og holder i prosjektet fra A til Å for de kunder som ønsker det. 

Powered by Labrador CMS