De ansatte i Milrab, Årets Nettbutikk 2019, jubler for seieren i kåringen. Foran lederne Finn Magnus Torall, Marius Anthnisen og Lars A.G. Aglen med prisen - en sjekk på 50.000 kroner, som i år går til Zuccarellostiftelsen.
De ansatte i Milrab, Årets Nettbutikk 2019, jubler for seieren i kåringen. Foran lederne Finn Magnus Torall, Marius Anthnisen og Lars A.G. Aglen med prisen - en sjekk på 50.000 kroner, som i år går til Zuccarellostiftelsen.

Prisjakt: Her er årets beste norske nettbutikker

35. 000 nordmenn har stemt frem nisjebutikken Milrab.no som årets beste nettbutikk.

Publisert

Hvert år kårer brukerne av pris- og produktsammenligningstjenesten Prisjakt hvilke nettbutikker som har gitt kundene de beste handleopplevelsene online I året som gikk.

Over 30.000 nettkunder har avgitt sin stemme, og Milrab.no, som selger nisjeprodukter for sport, jakt og friluft, stakk av med den gjeveste prisen; “Årets butikk”.

Det er første gang den hurtig voksende nisjebutikken går til topps i denne kåringen. Milrab.no stakk også av med førsteplassen i kategorien “Sport”.

– Det er utelukkende kundene som stemmer og bestemmer i denne kåringen. De vektlegger hvordan hele kjøpsopplevelsen har vært. Det handler ikke bare om pris og utvalg, men vel så mye hvordan nettkunden føler seg ivaretatt gjennom, hyggelig kundeservice, oversiktlige sider, effektive og trygge betalingsløsninger, hurtig levering og generell pålitelighet, sier daglig leder Are Vittersø i Prisjakt.no.

Are Vittersø
Are Vittersø

Oslo vant igjen kommunekampen om å huse flest vinnerbutikker (seks kategorivinnere), foran Sandefjord (fire kategorivinnere). Det lille tettstedet Åmli i Vest-Agder utmerker seg også, og er hjemplasss for to av årets vinnere.

Alle vinnerne

Årets Butikk: Milrab (Oslo)

Årets Nykommer: ComputerSalg (Danmark)

Årets Megastore: Elkjøp (Oslo)

Beste Kundeservice: ELdirekte (Åmli)

Apotek og Helsekost: Farmasiet (Sandefjord)

Barn og Baby: Mimmis (Sandefjord)

Bil og Garasje: BilXtra (Oslo)

Byggprodukter: Obs Bygg (Langhus)

Data og Mobil: Komplett (Sandefjord)

Foto og Video: Japan Photo (Oslo)

Friluftsliv: Fjellsport (Sandefjord)

Hjem og Hage: Clas Ohlson (Sverige)

Hvitevarer: Skousen (Danmark)

Lyd og Bilde: Elkjøp (Oslo)

Møbler og Innredning: Multitrend (Åmli)

Skjønnhet: BliVakker (Kristiansand)

Sko, Klær og Tilbehør: Sportsmann (Fredrikstad)

Spill og Spillkonsoller: Platekompaniet (Oslo)

Powered by Labrador CMS