Bygger bowlingkjede

Lucky Bowl kjøper Metro Bowling og blir Norges største bowlingkjede. Målet er å strukturere bransjen som har vært fragmentert. Først i Norge, så i Skandinavia.

Publisert Sist oppdatert

Eierne av Metro Bowling, som har bowlinghaller flere steder i Norge, ønsket å selge kjeden. Tidligere aksjonær og partner i Metro Bowling, Rune Skandsen har startet oppbyggingen av en ny bowlingkjede, Lucky Bowl. Partene har i lang tid forhandlet om en avtale som begge nå er svært fornøyd med er signert. Lucky Bowl skal bygges opp til en aktør som er rustet for fremtiden og videre vekst.

Foruten å delta i oppbyggingen av Metro Bowling har Skandsen også bygget opp Leo’s Lekeland i Norge og Danmark.

Bowlinghallene som nå skifter hender er lokalisert i Ski, Bærum, Holmen, Drammen, Kongsberg, Kristiansand, Sandnes, Stavanger og Lørenskog.

Fra før har Lucky Bowl en bowlinghall i Stavanger samt at det planlegges å åpne innen kort tid i Bergen, Haugesund, Oslo og flere andre steder.

– Lucky Bowl er en bowlingkjede som har spesialisert seg på høy kvalitet, fantastiske lokaler og et konsept som byr på Norges beste burger, sier Skandsen.

Konseptet skal by på Norges beste burger.
Konseptet skal by på Norges beste burger.

Målet med Lucky Bowl er intet mindre enn å strukturere bowlingbransjen.

– Vi har stor tro på at våre tanker og ideer skal lykkes. Første mål er å bli landsdekkende før utbyggingen fortsetter i våre naboland. Lucky Bowl skal bli en skandinavisk kjempe, fastslår en ambisiøs Rune Skandsen.