I dag er det 65 Biltema varehus fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Dette er å finne på Gol.
I dag er det 65 Biltema varehus fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Dette er å finne på Gol.

Biltema jakter på tomter

– Vi leter etter tomter i hele landet, og vi er spesielt interessert i godt beliggende og ferdig regulerte tomter på mellom 15–25 mål, sier daglig leder i Biltema Norge, Dag Bergby.

Publisert

Varehuskjeden Biltema åpner snart varehus nummer 66 på Forus i Stavanger, etterfulgt av nytt varehus i Oppdal noe senere i år. Dette er allikevel ikke nok til dekke etterspørselen. Biltema fortsetter å levere gode resultater, og er en av få kjeder som tør å satse på fysisk varehandel om dagen.

– I over 50 år har vi utfordret markedet og presset priser på reservedeler, tilbehør og verktøy. Biltemas visjon er å skape en rikere fritid for kundene våre med gode produkter til riktig pris. Med over 19 000 artikler innenfor åtte produktområder har vi i dag et av landets bredeste vareutvalg.

Biltema Norge har i dag 65 varehus fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Men kjeden demper ikke vekstambisjonene; derfor drives det intens tomtejakt:

– Sentrale områder er spesielt interessant, men vi tar imot alle forslag og vurderer disse fortløpende, avslutter Bergby i en pressemelding fra selskapet.

&nbsp;<br />Dag Bergby: – Vi har fremdeles vekstambisjoner i Norge. (Foto: Biltema)
 
Dag Bergby: – Vi har fremdeles vekstambisjoner i Norge. (Foto: Biltema)