Senterleder Margit Bakken gleder seg til oppgraderingen og utvidelsen av Tuven Senteret.

Press på areal: Tuven Senteret bygges ut

Tuven Senteret blir i høst utbygget med 550 kvadratmeter nytt salgsareal. En ny kjede skal inn og en annen skal utvide.

Publisert

Tuven Senteret nyåpner i god tid før julehandelen starter. En ny aktør, Normal-kjeden, legger beslag på 400 kvadratmeter, mens Sport 1 utvider med 200 kvadratmeter gjennom interne tilpasninger.

Det opplyser senterleder Margit Bakken til Retailmagasinet.

Tidsplanen for utbyggingen, som innebærer en vesentlig oppgradering av det Scala-eide senteret, har anleggsstart ved månedsskiftet juli/august. Så blir det leietakertilpasninger innvendig i oktober, og åpning av ‘nye’ Tuven Senteret medio november.

– Vi har ventet lenge – jeg skulle til å si: med lengsel og smerte – for å få lov til å eksponere et større og oppgradert senter for lokalmarkedet i og rundt Notodden. Og for byen som attraktivt reisemål – med Bluesfestivalen som et godt eksempel, for gjennomgangstrafikken og for hyttebeboerne i regionen, sier senterlederen som er glad for utbyggingsprosjektet endelig er klart for realisering.

Inngangen til Tuven Senteret som i sommer bygges ut og oppgraderes.

Viktig tilvekst

Utbyggingen vil skje ut fra den gamle inngangen til senteret. Påbygget åpner for at Sport 1 får en hardt tiltrengt utvidelse, og et nytt, stort lokale hvor altså Normal flytter inn.

– Det er en viktig tilvekst som innebærer at Tuven Senteret kommer til å gi et enda bedre handelstilbud totalt – alt på ett brett, sier Bakken.

De satser på å unngå stenginger i byggeperioden.

I godt driv

– Vi er i godt driv og er positive på tross av Covid-19 situasjonen. På onsdag ble det igjen påbud om bruk av munnbind i kommunen. Det er naturligvis konsekvensen av økende smitte i fylket og kommunen.

Kommunen har vært lykkelig forskånet for utbrudd i lang tid.

– Naturligvis tar vi smitteverntiltakene på største alvor, sier Margit Bakken, som gir Scala Eiendom tributt for investeringen i og satsingen på Tuven Senteret.

Senterleder Margit Bakken og Sport1 ved Anders Kasin får utvide butikken med 200 kvadratmeter. Tirsdag ble ansiktsmasker påbudt etter nytt korona utbrudd.
Powered by Labrador CMS