Kollasj fra fjorårets kjøpesenterkonferanse

Det store bransjetreffet

Mediabransjen har Norefjell, kultureliten har Aschehougs hagefest, politikerne har Arendalsuka, men mange er ennå ikke klar over at kjøpesenterbransjen og varehandelen har et svar på dette, nemlig Kjøpesenterkonferansen.

Publisert

Se video nederst i saken.

Fortell oss litt om konferansen Rolf O. Svendsen, styreleder i NCSC Norge:

– Kjøpesenterkonferansen har blitt årets møteplass for kjøpesenterindustrien, og forhåpentligvis snart også hele varehandelen i Norge. Det er i år 22. gang NCSC arrangerer Kjøpesenterkonferansen. Vi forventer opp mot 500 deltakere, hvilket gjør denne konferansen til den største konferansen for kjøpesenterindustrien i Norge og Norden. I år har vi også spesielt fokusert på å ha et program som også skal være attraktivt for varehandelen, kanskje spesielt for personer innen markeds- og etablerings-funksjoner, eller som bare ønsker å utvide sitt nettverk innenfor kjøpesenterindustrien.

Men hvorfor bør folk få med seg dette arrangementet, kanskje fra litt mer nøytrale kilder? Vi tar en ringerunde.

Første stopp er Pål Egeland i Folksom AS:

– Kjøpesenterkonferansen er blitt årets viktigste møteplass for oss bransjefolk. Enten du er retailer, eiendomsaktør eller leverandør så tilbyr NCSC med konferansen en god plattform for felles forståelse av hvilke muligheter og utfordringer bransjen står overfor. Faglig er det alltid bra. Sosialt enda bedre. Fin arena å treffe kolleger og bli kjent med nye i en uformell setting over flere dager.

Pål Egeland

Eiendomsfolket liker seg, men hva med varehandelen?

Først ute er Beate Higley i Change of Scandinavia, som kan fortelle oss årsakene til at hun deltar på konferansen:

– Fordi det ikke finnes noe liknende for kjeder i Norge. Konferansen er en arena der man møter utleiere og kolleger som er kjedeledere…. Deilig å heve blikket og oppdatere seg samtidig som man møter andre i bransjen… Og sist men ikke minst, svært gode foredrag. Superinspirerende!

Dan Robert Halshamn, daglig leder drift Egon Restauranter stemmer i:

– Jeg deltar fordi jeg ønsker møte andre beslutningstakere blant gårdeiere og andre kjeder, for å høre trendutvikling, og har ikke minst gjort flere gode dealer i møte med andre deltakere på tidligere treff.

Runar Tinderholt, etableringssjef i Yes! Vi leker:

– Den viktigste konferansen i året, spesielt nettverkmessig hvor man møter gårdeiere og andre kjeder. Alltid hyggelig å møte folk og en veldig bra atmosfære. Interessante foredrag med høyt nivå. Det er også en viktig del av det. Anbefales på det varmeste, men ikke konkurrenter.

Jo Bjørnstad, Expansion Manager i Kicks:

– Jeg kan i hvert fall ikke ta meg råd til å la vær!

Ole Morten Lunde, etableringssjef i Nille:

– Jeg vil ikke uttale meg. Jeg vil ha NCSC-nettverket for meg selv.

Se video fra konferansen:

Powered by Labrador CMS