Torvbyen ønsker å gi kundene en spennende butikkmiks.
Torvbyen ønsker å gi kundene en spennende butikkmiks.

Torvbyen styrker seg på servering

Dyrebutikken Musti og kafeen Liv og Røre åpner i Torvbyen kjøpesenter i løpet av våren. Samtidig har store kleskjeder forlenget avtalene med senteret.

Publisert

– Dette er gøy. Nå utvider vi serveringstilbudet til kunder som vil sette seg ned og ta en matpause, eller som ønsker mat i farten. Vi håper at både Meeso og Liv og Røre skal gi nye spennende matopplevelser til kundene våre, sier Monique Blystad, senterleder i Torvbyen, i en pressemelding.

Det asiatiske spisestedet Meeso åpnet i fjor høst. Her kan man sitte ned eller kjøpe take away. Kafeen Liv og Røre åpner etter planen i april.

Det er en av Torvbyens eiere Citycon, som står bak denne satsingen, og som har hatt dialogen med de nye leietagerne på senteret.

Butikk for bestevenn

Musti tilbyr mat og utstyr til hunder, katter og andre kjæledyr. Musti åpner i Torvbyen i løpet av mars.

– Vi tror at Musti blir tatt godt imot av dyreelskerne. Det er mange familier som har en firbent bestevenn som fortjener god oppfølging. Da er de hjertelig velkomne til Musti for å få gode råd og en hyggelig handel, sier Blystad.

Kleskjeder med nye avtaler

I tillegg til ny dyrebutikk og ny kafe, har Torvbyen forlenget avtalene med kjedene Varner og Lindex, som betyr at butikken Cubus, Volt, Urban, Carlings, BikBok og Lindex fortsetter i Torvbyen.

– Dette er gode butikker som kundene setter pris på. Avtalene viser at kjedene ønsker å satse i Torvbyen, som vi er glade for. Sammen med butikkene skal vi jobbe videre for å gi kundene våre gode handleopplevelser, sier Blystad.

Blystad legger til at senteret hele tiden jobber med utvikling, og at hun ønsker å ha en butikkmiks som treffer kundene godt.