Axis kjøper Cognimatics – styrker satsingen på detaljhandel

Axis har kjøpt selskapet Cognimatics som tilbyr produkter som teller og måler kunders bevegelsesmønster i butikker.

Publisert

Axis Communications tilbyr nettverksbaserte løsninger for videoovervåkning og analyse til blant annet retail, mens Cognimatics selger videoapplikasjoner som teller kunder, analyserer køer og vurderer alder og kjønn på dem som kommer inn i butikken. Det er Dagens Handel som bringer nyheten.

Axis Communications har hovedkontor i Lund i Sverige, men selger sine produkter i hele verden. I Norge har de følgende forhandlere: Bravida, Caverion, Infratek Security Solutions, Stanley Security Solutions, Triangel og Nokas Teknikk Sør.

– Cognimatics produkter er velkjente og har hatt suksess i detaljhandelen. De kompletterer vårt tilbud på markedet. Deres fokus på å utvikle innovative og brukervennlige løsninger er i tråd med Axis' strategi som er å tilby løsninger av høyest mulig verdi som skal dekke en rekke forskjellige kundebehov. Vi er meget glade for å kunne tilby våre partnere og sluttbrukere tjenester som fungerer som et naturlig supplement til deres eksisterende Axis-løsninger, sier Ray Mauritsson, sjef for Axis Communications, til Dagens Handel.

Ray Mauritsson, sjef for Axis Communications.
Powered by Labrador CMS