Drops var en av tre butikker som åpnet på Lambertseter Senter i dag.

Nyåpninger i kø på Lambertseter senter

Det skjer mye på Lambertseter senter. I dag åpnet Kitch’n, Barnas Hus og Drops, og mandag åpner Elkjøp Phonehouse. Fram mot jul står en hel del flere nyåpninger for tur.

Senterleder Silje Nordgård Aspen

Av Odd Henrik Vanebo

Det opplyser senterleder Silje Nordgård Aspen til Retailmagasinet.

– Det er nyåpninger i kø utover høsten: 29. oktober får kundene adgang til en flunkende ny Specsavers, 5. november Kicks, 16. november Vita. En uke senere er det duket for Kid, mens Synsam står for tur 26. november.

Butikkleder Else Pernille Hartmann Nilsen (t.v.) og senterleder Silje Nordgård Aspen under åpningen av Kitch’n torsdag.

Intersport er også i kjømda uten at åpningsdagen er helt klar. Men det er den for Rituals: 10. desember.

Og det er ikke bare nye butikker som åpner, opplyser senterlederen:

I desember åpner Helsehuset på plan 6.

– Det er kommet stadig nye servicetilbud, som kundene vet å verdsette. Det gjelder, i disse koronatider, ikke minst ‘Hjemkjøring/Klikk & hent’, som mange av våre butikker tilbyr som ekstraservice, sier Aspen.

Den døgnåpne, selvbetjent pakkeautomaten som står utenfor senteret, er blitt populær for kunder som foretrekker netthandel.

Pakkebokser

– La meg også nevne at vi har fått til en avtale med Posten om en ny type døgnåpen selvbetjent pakkeautomat, som står utenfor senteret. Den kommuniserer enkelt med kundens telefon gjennom en app, som gjør det enkelt og fleksibelt å hente pakkene bestilt i nettbutikken. Når kunden handler, beslutter hen leveringsmetode etter at telefonnummeret er registrert. Kunden får melding på SMS når pakken er klar for henting, opplyser Silje Nordgård Aspen.

Typisk nærsenter

Lambertseter senter er et typisk nærsenter med 85 butikker og flere hyggelige spisesteder, samt bibliotek og kino – og snart også Helsehuset.

Senterlederen gir denne senterprofilen:

«Lambertseter Senter har alltid hatt fokus på en særegen butikkmiks med både høy- og lavprofil. Her finner kundene eksklusive alternativer, men også rimelige basisvarer – kjedebutikker, men også unike nisjebutikker. Vi har tror på at vi har noe for enhver smak.»

Powered by Labrador CMS