Vinnerbutikken holder til i Amfi Årnes. (Foto: Thon Eiendom)
Vinnerbutikken holder til i Amfi Årnes. (Foto: Thon Eiendom)

’Landets beste Kozmos-butikk’

Blant 100 butikker i kjeden er Kozmos Årnes kåret til landets beste.

Publisert

Daglig leder Torild Bjerke fikk god grunn til å glede seg, selv om hun personlig for første gang ikke kunne delta på den årlige kjedekonferansen. Hun har drevet lekebutikk i Amfi Årnes siden 1995. I fjor ble Brio-butikkene konvertert til Kozmos, og Bjerke tok med seg den lange erfaringen inn i den nye kjeden.

Sammen med fire medarbeidere har hun jobbet knallhardt med å tilpasse den 320 kvadratmeter store butikken til den nye profilen.

På storskjerm

Å bli satt pris på etter 21 år i jobben, føles fantastisk, sier hun til Glåmdalen og Romerikes Blad: – Jeg er rett og slett dritstolt

Da kjedesjefen helt nylig ringte henne, kunne hun nesten ikke tro det. Men det var lite tid til å tenke. Kort tid etterpå måtte hun nemlig på storskjerm foran alle deltakerne på konferansen.

– De ringte på Skype straks jeg var innenfor døra, og jeg rakk ikke ta av meg ullgenseren. Jeg sa ikke så mye, men jeg tror de så på ansiktet mitt hva jeg følte.

På nyåret kan lokalbefolkningen ta del i feiringen da kjedekontoret besøker butikken med diplom og gevinst.

– Da blir det fest, lover Torild Bjerke.

God service

Ifølge Bjerke må prisvinneren oppfylle mange kriterier. God økonomi og god service er to viktige elementer.

Gratulasjonene hagler nå på butikkens egen Facebook-side. Kort tid etter at de blide damene la ut nyheten, hadde over 200 fornøyde kunder skrevet om sine erfaringer.

Powered by Labrador CMS