Lexits svenske datterselskap har fått ny sjef. Selskapet er lokalisert i Mölnlycke der de har egen produksjon av etiketter.
Lexits svenske datterselskap har fått ny sjef. Selskapet er lokalisert i Mölnlycke der de har egen produksjon av etiketter.

Sverige-sjef på plass for Lexit

Bransjeveteranen Maud Rahm har tiltrådt stillingen som VD i Lexit Group Sweden.

Publisert

Maud Rahm har lang fartstid innen den skandinaviske forpakningsindustrien. Hun var i mange år CEO for Flextrus Gruppen og før det salgssjef i samme selskap. Rahm har også erfaring som VD for Amcor i Drammen i Norge.

Maud Rahm
Maud Rahm

Lexit Group har virksomhet innen merke- og emballasjeløsninger og teknologiløsninger for digitalisering og effektivisering av operative prosesser. Selskapet er leverandør av etiketter i det norske og svenske markedet, spesielt mot næringsmiddelindustrien. Det svenske datterselskapet er basert i i Mölnlycke utenfor Göteborg der Lexit har egen produksjon av etiketter.

Rahm tar styringen med merke- og emballasjevirksomheten i Sverige og overordnet for selskapet.

– Jeg ser frem til å bruke min erfaring fra den fleksible siden og kombinere den mot ytterligere en ny retning i forpakningsindustrien. Det blir en spennende reise fremover hos Lexit som satser stort både på dagens og fremtidens merke- og emballasjeløsninger, sier Rahm.

Hun bringer med seg erfaring både innen salg og produksjon og drives av nettopp kombinasjonen av begge områdene. Hennes engasjement for kunder, medarbeidere og utviklingsarbeid blir viktig for Lexit fremover.

– Vi er svært glade for å ha fått en så erfaren og markant leder til å overta roret i vårt svenske selskap, sier styreleder i Lexit Group Sweden og konsernsjef i Lexit-gruppen, Sjur Skjæveland.

De siste årene har Lexit Groups CFO, Eivind Hatlelid, fungert som VD i det svenske selskapet. Hatlelid fortsetter i CFO-rollen for Lexit-konsernet.

Powered by Labrador CMS