Senterleder Pauline Johansen, nylig tilbake etter mammapermisjon, står her foran KID som er nyinnflyttet i større lokaler.
Senterleder Pauline Johansen, nylig tilbake etter mammapermisjon, står her foran KID som er nyinnflyttet i større lokaler.

Manglerud Senter oppgraderes

OBOS Eiendom AS sluttfører i høst oppgraderingen av Manglerud Senter. I disse dager realiseres den nye planløsningen for deler av andre etasje.

Publisert

KID har flyttet inn i nye og større lokaler, og snart er Claire tilbake i sine opprinnelige, men nå større, lokaler.

To nye – Synsam og Babycare – vil komme til i samme område, og en tredje – Ringo – i en annen del av 2. etasje, opplyser Pauline Johansen som er senterleder både for Manglerud og Oppsal Senter.

Clouet er et helt nytt torg som senterlederen er sikker på vil bli ytterligere trivselsskapende.

En lang prosess

Ombyggingen av Manglerud Senter som Retailmagasinet omtalte i mars, er i all hovedsak ferdig i henhold til fremdriftsplanen. Nå er det innredningsarbeidene som pågår for fullt.

Oppgraderingen har tatt sin tid. På vegne av grunneier OBOS Eiendom AS søkte Hille Melby Arkitekter i 2018 om dispensasjon fra krav om områderegulering for noe utvidelse av Manglerud Senter i nordøstre del.

Slik vil Manglerud Senter fremstå etter oppgraderingen.
Slik vil Manglerud Senter fremstå etter oppgraderingen.

Satser på helsetilbud

– OBOS ønsker å modernisere og videreutvikle senteret med bl.a. viktig helsetilbud som er etterspurt fra nærmiljøet. Vi håper fortsatt å kunne gjøre en mindre utbygging av senteret til glede for nærmiljøet, med ny Meny-butikk, noen flere butikker og ikke minst få inn mer helserelaterte tjenester. Dette kan gjøres ved et lite påbygg, som etter vårt skjønn burde være en enkel byggesak, uten krav om en årevis utredning av hele Manglerud området, uttalte Tor Kjetil Dedekam Pederssen, eiendomssjef i OBOS Eiendom AS, til Retailmagasinet i mars.

– Vi planlegger for et bedre ‘bygulv’ med oppgraderinger også utvendig for å skape flere hyggelige møteplasser. Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre senteret med mål om å forbedre handleopplevelsen og sikre at senteret er en naturlig møteplass for nærområdet.