Spar halverer prisen på brød en time før stengetid
Tilbudet gjelder alle dagsferske brød i alle butikker.
– Dette er gode nyheter både for våre kunder og for miljøet, forklarer markedssjef i Spar/Eurospar, Martin Munthe-Kaas i en pressemelding.
Gode resultater etter testing
Med ordningen håper Spar at enda flere brød kan bli til kveldsmat og frokost rundt om i de tusen hjem.
– Vi har testet ordningen i noen butikker og resultatene så langt er svært gode. Når vi nå lanserer tilbudet i samtlige butikker tror vi dette er noe kundene våre kommer til å benytte seg av, sier Munthe-Kaas.
Miljøbevisste kunder
Spar skriver i pressemeldingen at det aldri har vært viktigere å ta vare på miljøet og alle må bidra med det de kan. Kasting av mat er en av de aller største miljøutfordringene, og i 2015 viste tall fra ForMat-prosjektet at det kastes 355 000 tonn mat i Norge hvert år. Dette tallet må ned, og halv pris på brød en time før stengetid er ett av flere miljøtiltak i Spar.
– Dette er en vinn-vinn-situasjon. SPAR har miljøbevisste kunder og nå kan de spare miljøet, samtidig som de sparer penger, forteller Martin Munthe-Kaas.
De brødene som ikke blir solgt før stengetid vil gå direkte til grisefôr slik at man sikrer full ressursutnyttelse, skriver Spar i pressemeldingen.
(Pressemelding)
Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.
Last ned enkeltsider eller hele bladet