Matsvinn

Kokk Roar Sjåvåg og tre jurymedlemmer på et kjøkken, smaker på mat.
Too Good Too Go og MENY har kåret årets beste resteoppskrift. For å utpeke en vinner laget kokk Roar Sjåvåg de fem finalerettene for juryen, og det var en enstemmig jury som valgte de tre beste rettene.

Vaffelsnack med tacorester er kåret til Norges beste restemat


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS