Bjarne Brøndbo fra DDE og administrerende direktør i Mester Grønn, Erling Ølstad, deler ut blomster og ære. (Foto: Erik Krafft)
Bjarne Brøndbo fra DDE og administrerende direktør i Mester Grønn, Erling Ølstad, deler ut blomster og ære. (Foto: Erik Krafft)

Mester Grønn hedret sine egne

Mester Grønn ble etablert for 36 år siden med en butikk på Herkules i Skien. Siden den gang har grûnderne Erling og Ola Ølstad hatt en jevn vekst i alle år. Selv i det tøffe klimaet som råder i detaljhandelen om dagen, klarte Mester Grønn vekst i 2018.

Publisert

Med de utfordringen som har møtt handelen er det viktigere enn noen gang med dedikerte ansatte og utvikling som skaper kundevekst. Administrerende direktør Erling Ølstad er stolt av gjengen på Norefjell:
– Uten den gjengen som har vært samlet på Norefjell i tre dager, ville Mester Grønn aldri vært der vi er i dag. Jeg er utrolig stolt av det vi sammen har fått til. Da er det ekstra fint å få hedret noen av de fantastiske prestasjonene som er levert i 2018.

Ola Ølstad, som er økonomidirektør, støtter opp om sin lillebror:
– Vi er utrolig heldig som har dyktige mennesker som har vært hos oss nesten siden oppstart. Flere av våre butikkledere har stått på for kjeden i over 20 år. Den lojaliteten er med å gjøre Mester Grønn til det vi er i dag.

Mester Grønn kåret følgende vinnere:

Årets Butikk: Jekta, Tromsø
Årets klatrer: Sæter, Oslo
Årets drifter: Nerstranda, Tromsø
Årets leder: Mari Sofi Larsen
Årets hederspris: Sunniva Hauffen Aasgaard

(Pressemelding)

Mester Grønn

er Norges største heleide blomsterkjede med over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Selskapets visjon er å skape glede i alle hjem, ved å tilby et stort utvalg av friske blomster hver dag gjennom hele året. 

Powered by Labrador CMS