Lennart Samsson: – I dag bruker ca. 1500 svenske bedrifter Specter. (Foto: Specter AB)

Skybasert forretningssystem slippes i Norge

Skybaserte Specter slippes i Norge. Det svenskutviklede forretningssystemet for netthandel og omnikanal er godkjent etter den nye kassaloven i Norge og omfatter alt fra butikksalg til leveransehåndtering av online kjøp.

Publisert

Det skriver selskapet i en pressemelding: – Den norske netthandelen er veldig interessant. Vi gleder oss til å jobbe sammen med flere av landets mest spennende bedrifter, sier daglig leder i Specter, Lennart Samsson.

Flere bedrifter i Norge bruker allerede Specter. Med en ny versjon, tilpasset norske forutsetninger, kan Specter nå tilby sitt skybaserte forretnings- og kassasystem til flere aktører i landet.

– Vi har vært på det svenske markedet i mer enn ti år og kan garantere en kostnadseffektiv, trygg og godt utprøvd tjeneste. I dag bruker ca. 1500 svenske bedrifter Specter. Avhengig av hvordan man regner, betyr det at mellom 15 og 20 prosent av all netthandel med utvalgsvarer i Sverige går via vårt system. Når vi nå tar steget inn på det norske markedet, vet vi på forhånd at mange bedrifter vil bli fornøyde, sier daglig leder i Specter, Lennart Samson.

Samler data for bedre analyse

Specters forretnings- og kassasystem er beregnet på små og mellomstore bedrifter og spesielt tilpasset for e-handel, detaljhandel og grossister. Tjenesten tilbyr en betydelig forenkling og automatisering av flyten rundt salg, lager, innkjøp og økonomi. Siden systemet er hundre prosent skybasert, er det alltid tilgjengelig uansett hvor man befinner seg, samtidig som alle data er samlet på ett sted.

– Innenfor dagens handel, enten den foregår på nett eller i butikk, blir det stadig viktigere å kunne samordne alle data. Dette er en av styrkene til Specter og gjør at det alt i alt blir enklere å tilby en god kjøpsopplevelse for kunden, sier Lennart Samsson.

Kassasystem for omnikanal

Gjennom innovativ utvikling kan bedrifter som bruker Specter selge og ta betalt, både i nettbutikker og fysiske butikker, med korrekt lagersado i alle kanaler, i sanntid. Et flertall av de mest populære e-handelsplattformene er integrert i systemet, i tillegg til en rekke betalings- og logistikktjenester.

Når Specter nå lanseres i Norge, er det med forretnings- og butikkdatasystem som er tilpasset landets nye kassalov.

Ledende i Sverige

– Vi er ledende i Sverige når det gjelder å tilby en tjeneste som integrerer stort sett alle avgjørende deler av omnikanal og nettbasert handel i et skybasert forretningssystem. Nå vil vi kunne hjelpe norske næringsdrivende på samme måte. Markedet er i stadig utvikling, og med Specter får man et system som gjør at man kan fortsette å ligge i forkant, sier Lennart Samsson.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS